Milli Eğitim Bakanlığı Çocuklara Fiziksel Ve Psikolojik Baskı Uygulayan Öğretmen

23 Ekim 2024 15:2712.141

Tacirler Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu'nda görev yapan G***k* şikayetçiyim. Zeka oyunlarında sürekli aktif rol alarak kendi reklamını çok iyi yapan eğitimci G**k***2. Sınıf olan 7 yaşındaki çocuklara, özellikle de benim oğluma, disiplin sağlamak adı altında squat pozisyonunda "Ellere yere paralel, kır dizlerini, daha çok kır" diyerek canlarını acıtarak o pozisyonda dakikalarca bekletiyormuş. Ne kadar rencide olduklarını tahmin etmek zor değil. Sürekli şiddetli bağırması, çocuk kendini ifade etmek isterken onu bağırarak susturması ve ağlatması da cabası. Gittiği "görevlerden" eksik kalan eğitimi eve 24 sayfa ödev vererek tamamlamaya çalışan bir eğitimci. Benim çocuğum 2 gündür okula gidemiyor, eğitiminden geri kaldı. Hoş, öğretmen 1 hafta göreve gidip gelmediği de olmuştu. Ben yasal olarak işlemlerimi başlattım, buradan da belirtmek istiyorum. G**k**, psikolojik ve ceza adı altında fiziksel şiddet uygulayan birisidir. Eğitimci demek istemiyorum. Atatürk'ün de dediği gibi, eğitim korku ile değil sevgi ile olur. Sınıf annelerinin de belirttiği gibi herkesin haberi varmış, kimse sesini çıkartmamış. Herkes bu durumdan ya memnun ya da "Benim çocuğuma zarar gelmesin" diyerek susmuşlar. Ben sessiz kalmayacağım.

23 Ekim 2024 15:27

Tacirler eğitim vakfı i. Ö. O da görev yapan gonca kiriş den şikayetçiyim EBA da, zeka oyunların da sürekli aktif rol alarak kendi reklamı çok iyi yapan eğitimci gonca kiriş 2. Sınıf olan 7 yaşında ki çocuklara en çokta benim oğluma disiplin sağlamak adı altında squat pozisyonun da ellere yere paralel kır kır dizlerini daha çok kır diyerek canlarını acıtarak o pozisyon da tahta da dakikalarca bekletiyormuş ne rencide olduklarını tahmin etmek zor değil, sürekli şiddetli bağırması çocuk kendi ifade etmek isterken onu bağırarak susturması ağlatması da cabası, gittiği "görevlerden" eksik kalan eğitimi eve 24 sayfa ödev vererek tamamlamaya çalışan bir eğitimci, benim çocuğum 2 gündür okula gidemiyor eğitiminden geri kaldı hoş öğretmen 1 hafta göreve gidip gelmediği de olmuştu, ben yasal olarak işlemlerimi başlattım buradan da belirtmek istiyorum gonca kiriş psikolojik ve ceza adı altında fiziksel şiddet uygulayan birisidir. Eğitimci demek istemiyorum, Atatürk'ün de dediği gibi eğitim korku ile değil sevgi ile olur. Sınıf annelerinin de belirttiği gibi herkesin haberi varmış kimse sesini çıkartmamış herkes bu durumdan ya memnun ya da benim çocuğuma zarar gelmesin diyerek susmuşlar. Ben sessiz kalmayacağım.

Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Yönetim Yetersizliği

23 Kasım 2024 17:0613.050

İstanbul Kağıthane emniyetevleri Mahallesi bozkurt sokak no: * d* adresinde yaşıyorum. Ticaret odası ilkokulu 2d sınıfın...

Milli Eğitim Bakanlığı Mart Ara Tatil Seminer

Milli EğitimBakanlığı Mart Ara Tatil Seminer

Selma
Milli Eğitim Bakanlığı 2026 Mart Seminer Sistem Sorunu!

Milli EğitimBakanlığı 2026 Mart Seminer Sistem Sorunu!

Hakime
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Mart Ayı Seminer Konusu

Milli EğitimBakanlığı Öğretmen Mart Ayı Seminer Konusu

Sibel
Milli Eğitim Bakanlığı Ödev Şikayeti!

Milli EğitimBakanlığı Ödev Şikayeti!

Duru

Öne ÇıkanKonular