Milli Eğitim Bakanlığı A2 Ehliyet Sınavında Kasıtlı Olarak Bırakıldım!

23 Aralık 2024 14:18

Bugün 21.12.2024 günü saat 16:55'te motor direksiyon sınavına girdim parkuru hatasız eksiksiz yaptım video kaydı bile var bayan direksiyon sınavında kaldın dedi nedeni söylemedi bile dubalara çarpmadım sekizi yaptım denge çizgisi vs. Hepsini yaptım ancak kaldın dedi.
Kasıtlı olarak bırakıldım!

Tahir

Adres Kağıthane motosiklet eğitim parkuru

Tahir

Bugün 15:15 te a sınıfı direksiyon sınavına girdim il parkurum bitti son kırmızıda fren yaptım durdum. Sonrasında diğer parkura geçmem için yönlendirdiler diğer yol parkuruna geçiş yaptım. Bekleme halindeyim yanıma geldiler son çıkış dubaya dokundun dediler dokunmadım ve duba devrilmedi. 3 hafta parkura çalışıp eğitim aldıktan sonra parkurda yangın çıktı sınavlar 2 hafta ertelendi 3. Hafta oldu bugün yeni parkur çizdiler eski parkuru silmeden ayrıca otomobil parkuruda dahil olmuş onun çizgileride silinmeden sınavdan bir gün önce 1 saatte 3 tur yapabildim ve bugün çok iyi bir şekilde yaptım ama bırakıldım kamera yok kursiyerlerin denetçisi yok yarım saat sıra bekledim motorla, sınav için herkes yığılmıştı. Haksızlığa uğradım.

23 Temmuz 2023 11:20

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ehliyet Direksiyon Sınavı