Karataş Sürücü Kursu MEB İş Birliği

22 Eylül 2023 13:19

Adana Karataş -sürücü kursu MEB iş birliği
Aralık 2022 yılında başvuru yaptığım sürücü kursu yazılı sınavına mayıs ayında girdim. Direksiyon sınavına ise 15 eylüle randevu oluşturuldu. Kurs diyemeyeceğim iş yeri sahibi kadın arkadaş neredeyse 1 seneye yaklaşan bir süreyi asla problem etmez iken para iadesi ile başka yerde sınava girin diyecek kadar üslubu çirkin ilgisiz birisi kesinlikle. Nasıl konuşması yaklaşması gerektiğini bilmediği gibi. Başka bir alternatif olmadığı için tek kurs olma rahatlığı içinde oldukça. Kendilerini şikayet ettiğim MEB ise süre konusunda mağduriyet olmadığına kanaat getirmiş sıradan bir iş yeri imiş gibi kurs. MEB ve deniz sürücü kursu iş birliği burada dursun aman dikkat diyeyim

25 Kasım 2023 22:00

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Bodrum'da Sürücü Kursu Eğitim Süreciyle İlgili Şikayet

02 Şubat 2024 19:30

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Atak Surucu Kursu Gaziantep