Ehliyet Sertifikası Süre Sınırı Adaletsizliği

29 Ekim 2024 19:37

09.07.2024 tarihinden sonra ehliyet sertifikasında süre sınırı yok. Bu tarihten önce alanlarda süre sınırı var. Bu nasıl adalet? Önceden alan, süre sınırından haberi olmayanların günahı nedir? 2012 yılında kazandığım hakkım elimden alınmıştır. Şimdi ise süre sınırı kaldırılıyor. Süre sınırı kalkacaksa bütün sertifikalardan kaldırılsın.

ehliyet-sertifikasi-sure-siniri-adaletsizligi-1.pdf

09 Aralık 2024 00:30

2015 yılında çıkarılan Ehliyet sürücü sertifikası süre sınırı kanunu 07.09.2024 yani bu yıl dan itibaren kaldırılmıştır. Ancak bu tarihten sonra sürücü sertifikası almaya hak kazananlar istediği zaman ehliyetini alabiliyor. Bu tarihten önce sürücü sertifikası iptal edilenlerin günahı suçu nedir çoğu bu kanundan haberi olmayan ya da maddi imkanları el vermeyen insanlar madem süre sınırı kaldırıldı bunu herkes için geçerli hale getirin

Neslihan
Neslihan

Aynı dertten muzdarip bende varım süre sınırı olduğunu kurs bildirmedi biz bunu önden tahmin edemeyiz değil mi maalesef tekrar kursa girdim kazandım şimdi de zamlı fiyattan alalım diye randevu alamıyoruz bezdim bir ehliyet bu kadar zor olur galiba

Efeberkecesu
Efeberkecesu

Yani demek isteniyor ki 2024 yılın dan sonraki insan ırkı sınırsız zekaya ve yeteneğe sahip. 2024 yılından önceki insan ırkı nötr. Balık hafızalı. Benim merak ettiğim bu yasayı bu şekil de düzenleyen ve imzalayan akıl takımı kim. Resimlerini sosyal medyada yayımlamak ve alkışlamak gerek. Tanımak isterim bu yiğitleri.

Sertifika Süresi Mağduriyeti Ve Yeni Yasa Talepleri

20 Aralık 2024 18:49