Sevim sonuçtan çok memnun

Mila And Ollie Yanlış Ürün Ve İletişim Eksikliği

26 Mart 2024 00:29
Sevim'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Mila and Ollie adlı siteden özel yapım olan bebeğim ayak ve el izini satın aldım eklenti olarak da yıldız eklentisini ekledim ve ücretini ödedim sayfada el ayak ve yıldız eklentisi olmadığı için bana harf eklentili olanı almamı söylediler ve WhatsApp yazmamı söylediler ben siparişin notlar kısmında da belirttim ve oradan da kendilerine yazdım sonrasında bir aksilik olmasın diye tekrar kendilerine hatırlatmada bulundum ve eğer belirttiysem bir sorun olmayacaklarını dediler lakin yanlış eklentili olanı gönderdiler ve kendilerine ulaşmak çok zor yanlış yaptıkları halde benimle doğru düzgün iletişimde bulunmadılar en sonunda sayfalarında belirttikleri gibi eğer bizden kaynaklı ise tarafımızca düzeltilecektir denip onlara ekran resmini attıktan sonra ürünü kendi taraflarına göndermemi söylediler ve sorun şu ki suç olanların olmasına rağmen mesajlarıma cevap vermemeleri çok ilgisiz ve özensiz bir alışveriş deneyimi oldu benim için sanırım sadece ücreti alana kadar ilgi gösteriyorlar.

15 Eylül 2024 08:40

Firma benimle iletişime geçti ve sağ olsunlar kolyemle ilgilendiler ilgilendikleri için çok teşekkür

02 Nisan 2025 13:07

Teşekkür ederim

Şefika sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 18:00
"Öncelikle marka sahibi Gözde Hanim'a çok teşekkür etmek istiyorum. Kendisi şikayetimin üzerinden 5 ay geçmiş olmasına rağmen, kendi araştırmaları sonucu tesadüfen şikayetime ulaşmış ve telafi etmek istemiş. O kadar duygulandım ki Çünkü bu kolyenin benim için manevi değeri büyüktü ama memnun kalmamıştım, hem de üzerinden uzun bir zaman geçmiş olduğu halde bizzat beni arayarak samimi bir şekilde çalışma ekibinde yaşadığı aksaklık ve sıkıntıları anlatarak özürlerini iletti. Ve kendisi bizzat takip ederek bana oğlumun silueti olan yepyeni bir kolye gönderdi. Tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum ve marka büyüme süreçlerinde başarılar diliyorum❤️"
Mila and Ollie Milaandollie.com Kusurlu Ürün Yardımı/düzeltmesi Yapılmadı

07 Eylül 2025 19:14