Murat sonuçtan hiç memnun değil

İndirimli Balık Hayal Kırıklığı

İndirimli Balık Hayal Kırıklığı
01 Aralık 2024 15:12

İndirimli balık almak için Migros'a geldim. Önümde abartısız 20 kilo çupra balık vardı ama 'kalmadı' deyip vermediler. 399 liraya satın alabilirsiniz dediler. Elim boş döndüm. Ben normalde uygulamanızdan yaklaşık ayda 10,000 lira ev ihtiyaçları karşılıyorum. Siz insanları indirim olmasına rağmen boş çevirirseniz biz de zevkle uygulamanızı sileriz.

01 Aralık 2024 14:46

Adana Optimum mağazada indirimli çupra balık almak için geldim normalde uygulamadan alıyorum tüm ürünü marketten almak istedim önümde abartısız 20 kilo çupra balık var 399 lira yazıyor almak isteyince vermediler kalmadı dediler ben Migros marketininde böyle bir durumla karşılaşacağıma inanmazdım çok üzüldüm gerçekten olan bir ürün kalmadı demeniz indirimden yararlandirmamaniz çok üzdü beni madem mareketten geri çevirdiniz uygulamanızı bizde zevkle sileriz

01 Aralık 2024 15:15 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Online kanallarımız ile ilgili iletileriniz için Migros uygulamamızın canlı destek alanından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş.

01 Aralık 2024 15:43

WhatsApp tan alakasız yönlendirme yapıyorsunuz sorun çözülmedi

21 Şubat 2024 00:36

Migros Sanal Markette Aniden Kısıtlama Ve Mağduriyet Yaşadım

Rabia
24 Temmuz 2025 00:21
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
06 Kasım 2023 17:37
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Stokta Görünen Balık Siparişim Son Anda İptal Edildi, Mağdur Edildim

Ahmet
13 Eylül 2025 17:45
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
25 Kasım 2023 15:45