19 Ekim 2024 19:128.823

Merhaba Migros alışverişim sonrasında tarafıma Migros yemek uygulamasında kullanılmak üzere indirim kuponu iletildi. Ancak kuponu ilgili uygulama da kullanmak istediğimde hiçbir şekilde kupon üzerinde yazan indirim uygulanmadı. Bu konu hakkında uygulama da yer alan canlı destek hattı ile görüştüğümde beni çağrı merkezine yönlendirdi. Bunun üzerine çağrı merkezini aradığımda ise dalga geçer gibi beni sistem canlı destek hattına yönlendirerek müşteri temsilciyle iletişim kurmamı sağlamadı. Bu profesyonellikten uzak insanları başından atmak için oradan oraya yönlendirmeyi Migros'tan beklemezdim. Migros burada sadece insanlar uygulamayı indirip bilgileri almak için kendince bir pazarlama stratejisi uygulamış. Sadece 125 TL indirim yapıyor ilgili kupona bununla yetinin diyor. İnsanları böyle kullanarak daha yeni girdikleri bu pazarda nasıl başarılı olabilmeyi hedeflediklerini anlayamadım.

Yorumlar(8)

2 Kasım 2024 21:51

Aynı sorunu bende yaşadım. Gerçekten dalga geçiyorlar. Profesyonellikten uzaklar maalesef.

25 Ekim 2024 17:45

Merhaba. Ben bırakın indirimi uygulamayı indirdim üye de oldum, ona rağmen her seferinde ana sayfaya atıyor işlem yapamıyorum. Üye olmadan devan ediyorum 250 TL hesap tutuyor kartta yazan tutar 225 TL üzeri alışverişe 150 TL indirim ama uygulayamıyorum. Gerçekten ne kadar kötü uygulamalar yapıyor böyle büyük firmalar yazıklar olsun ya. Pes yani! Madem iyi değilsiniz girmeyin bu işlere kardeşim sokmayın burnunuzu ya

21 Ekim 2024 16:38

Migros'tan ne alışveriş ne yemek! Asla.

21 Ekim 2024 00:56

500 TL'ye varan yazıyor. 500 TL indirim mi yazıyor İki sefer okuyun. Hatta okumayın

20 Ekim 2024 21:39

Ben hiç indirim alamadım hata uyarısı verdi. 8 yaşındaki çocuğuma söz vermiştim. İndirim olmayınca sipariş vermedim ve baktım eymen ağlıyor. Migros a hiç yakışmadı.

19 Ekim 2024 22:32

2 adet var 2 Side 500 TL olmasına rağmen 125 TL düşüyor neden yanlış bilgi ve çekin üzerinde 500 yazıyor o zaman

Eki aç

Migros Yemek Kampanyasını Uygulamıyor İlgilenmiyor

13 Eylül 2023 20:09517

Migros yemek uygulamasında hala gözüken bir kampanya mevcut. 1-17 Eylül tarih aralığında yapılacak ilk üç 110 TL üzeri y...

1 Destek

İndirim Kuponu Uygulanmadı, İptal Edilen Sipariş Teslim Edildi

21 Nisan 2025 14:05714

Migros yemek siparişimde, 250 TL'ye yakın indirim kuponu uygulanmadı. İndirim uygulanmadığı için siparişi iptal etmek is...

Tümünü Gör
Migros Yemek Tüm Yemekler Dökülmüş!

Migros Yemek TümYemekler Dökülmüş!

Sila
Migros Yemek Siparişin Bozuk Halde Gelmesi!

Migros YemekSiparişin Bozuk Halde Gelmesi!

Osman
Migros Yemek Çözüm Yok, Aç Kalmaya Birebir!

Migros YemekÇözüm Yok, Aç Kalmaya Birebir!

Yener
Migros Yemek İade Sıkıntısı