Muhammed sonuçtan çok memnun

Midas Param Kendi Kendine Eksiye Düştü Halen Düşmeye Devam Ediyor

17 Ocak 2024 15:27
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Bu midas ne böyle bu uygulamayı yüklemeyin kendi kendine param azalıyor aldığım hisseler yükseliyor benim param azalıyor bu ne böyle suç bu. Böyle bir şey olamaz her hissem yükseliyor ama benim param azalıyor. Canlı desteğe bağlandım bana size ulaşılacaktır diyor ama halen param azalmaya devam ediyor. Canlı destek bana gerekli kişilere haber verildi size ulaşılacaktır dedi ama halen param azalmaya devam ediyor. Attığım resimden anlaşılır zaten.

12 Nisan 2024 23:48

Midas bu resmen mahkemelik bir olay ABD borsasında aldığım hisseden kârdayım ancak ana paramdan büyük zarar ettim %16 kadar ve bunun komisyonla ilgisi yok kim verecek benim bu zararımı adam akıllı iş yapın bu resmen para calmak suç hisse düştüyse adam akıllı hissenin düştüğünü grafiğe yansıtacaksın hem komisyon için bende 12 dolar keseceksin hem de kârda olduğum işlemden zarar edeceğim yok ya başka hiçbir banka benden 12 dolar komisyon kesmedi işte bu yüzden midas kullanma mümkün olduğunca bana mail üzerinden ulaşınız

17 Ocak 2024 15:56 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Merhaba, Talebiniz doğrultusunda sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman talebinizi uygulamamızdaki Destek sayfasından yeniden iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

17 Ocak 2024 16:32

Aynı şekilde yazdım canlı desteğe sorunum çözülmedi böyle bir uygulama yok hisselerim yükselişte ben eksideyim

17 Ocak 2024 17:41

Merhaba, Talebiniz doğrultusunda sizi tekrar aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman talebinizi uygulamamızdaki Destek sayfasından yeniden iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

25 Ocak 2024 13:31

Çok memnun kaldım sorunum çözüldü teşekkürler midas

15 Nisan 2024 09:38

Midas Kafalarına Göre Borsayı Kapatıyorlar
Betülnur sonuçtan memnun

Betülnur
04 Ekim 2024 21:09
"Sorun çözüldü teşekkür ederim"
Nava sonuçtan çok memnun

Nava