Timuçin sonuçtan hiç memnun değil

Midas Habersiz, Kayısız, Her Geçen Gün Daha Kötü, Yazık Oldu.

Timuçin
01 Temmuz 2024 13:37

Güzel başlayıp kötü hale dönen bir platform, mümkünse bırakıp gidin. Ben mevcut portföyümün %90 civarında kısmını kapadım, paramı çektim, bundan sonra da kötü hale dönen bu kurumla çalışmayı düşünmüyorum. Siz bu yorumu okuyan ve halen zarar görmemiş yatırımcılara da sorduklarında yaklaşımım bu yöndedir.
1 Sify hisse senedi ile ilgili 2 kere yazıp çizdim, üşenmedim aradım, daha hissede ne olup bittiğinden haberleri yok. İlgili haberleri içeren site linki ektedir.
Ben daha haklarımı talep edebileceğim ilgili kodu platformda ya da hesabımda görmüş dahi değilim. Zarar çok değil ancak bu işletmenin kayıtsızlığı yüzünden edilmiş bir zarar var mı? Evet var, ancak idrakında dahi değiller.

2 1 dolar altındaki senetlerden ekstra ücret uygulaması getirdiler, maç oynanırken kural değişimi pek güzel aldık. Kabul ettik diyelim. Ancak gerçekleşmeyen kısmı için ekran görüntüsü istemek nedir, senin benim işlemlerimi dahi görmüyor olma ihtimalin var mı? 60 dolarlık işlemden 10 dolar komisyon alan sistem, kuralı değiştirdin de uygulamaya emrin gerçekleşip gerçekleşmediğini otomatik olarak kontrol ettirmekten aciz misin? Sonuç olarak ben uzak durmaya karar verdim. Siz bu kafayla devam edin. Yurdumun küçük yatırımcıdan alan Robin Hood'u...

01 Temmuz 2024 15:15 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Talebiniz doğrultusunda sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman talebinizi uygulamamızdaki Destek sayfasından yeniden iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

Emre sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2025 14:22
Hamza sonuçtan çok memnun

Hamza
31 Ağustos 2023 11:01
"Midas tarafından geç olsa da arandım. Kendilerini sürekli geliştirdiklerini ve bizim görüşlerimizi önemsediklerini ilettiler bunu göstermek içinde bir hediyede bulundular. Umarım yaptığımız yorumlar dikkate alınır ve gerekli iyileştirmeler yapılır. Hediye için teşekkürler."
Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
19 Temmuz 2024 20:53
"Şikayetim çözüme kavuştu. Teşekkürler..."
Midas Tam Komisyoncu Olmuş
Midas Tam Komisyoncu Olmuş
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Midas Amerika Borsasında Alım Yapmama Ve Paranızla Rezil Olma

Muhammet