Togay sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye MG4 Aracın Yanında V2L Kablosunu Vermediler

20 Haziran 2023 13:21

Mg marka, MG4 model, Comport paketi sıfır araç satın aldım. Almadan önce V2L kablosunun paket içeriğinde olduğunu öğrendim. Firmanın sitesinde de araç karşılaştırma tablolarında bu kablonun olduğu yazıyordu. Ayrıca Youtube.com videolarında da bu kablonun özelliği ballandıra ballandıra anlatılmıştı. Hatta deprem bölgesinde nasıl kullanıldığı anlatılarak sağladığı yarar üstünden reklamlar yapıldı.
Aracı teslim aldığım gün V2L kablosunun olmadığını gördüm. Fark etmesem alıp gideceğim, bayide hiçbir şekilde bilgilendirme yapmıyor. Kabloyu sorduğumda kablonun olmadığını ne zaman geleceği konusunda da hiçbir bilgilerinin olmadığını ilettiler.
Araç seçimimde karar verici özelliklerden biri olan bu özelliği araç yanında vermediler.
Mağduriyetimin en kısa sürede çözülmesini istiyorum.

20 Haziran 2023 14:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

26 Temmuz 2023 10:14

Müşteri temsilcisi 4 hafta sonra kablonuz gelecek ve bayi size kabloyu iletecek demişti. 5. Haftada bayiyi aradım bayi yok öyle bir şey biz vermeyeceğiz diyor. Sözde mg direkt adresime kargolayacakmış. Mg'i tekrar aradım. Araç şarj kablosunu almadığımı tekrar ilettim. Ayrıca V2L kablosunuda almadığımı ilettim. Mg müşteri hizmetleri bu sefer aracın yanında V2L kablosu verilmediğini sadece şarj kablosu verildiğini söyledi. Halbuki 5 hafta önce verilecek denmişti. Mg'nin kendisi ve bayisi aracın yanında ne verilir bilmiyor. Nasıl bir markaya düştük anlam veremiyorum. Aracımın şarj kablosu olmadığı için 5 haftadır aracımı dışarıda şarj edemiyorum, uzun yola gidemiyorum. Türkiye'de güçlü ve bilindik araç markalarına yönelmenin ne kadar önemli olduğunu yaşayarak öğrettiler. Araçta daha 1000km yol yapmadım yaşadıklarımdan sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Daha ağır bir problem başımıza gelse neler yaşarım tahmin edemiyorum.

11 Eylül 2023 23:22

Arkadaşlar markadan hiç memnun değilim. Araç yanında v2l veya şarj kablosu verileceği söylendi. Şarj kablosunu talep ettim. Tam 3 ay oldu hiçbir kablo verilmedi. Defalarca kez telefon görüşmesi ve kavga noktasına gelen konuşmalar. Elde var sıfır. Kablo sözde 3 aydır gümrükte. Aracı dışarıda ac şarj istasyonlarında şarj edemiyorum. Düşünebiliyor musunuz? Aracımı dışarıda kablom olmadığı için şarj edemiyorum, uzun yola gidemiyorum. Yılda bir araç değiştiriyorum böyle mağduriyet hiçbir markada yaşamadım. Çevremde bu markayı her almayı düşünen gelip soruyor ve 2 alacak arkadaşımı vazgeçirdim. Böyle şey olmaz. 2024 başı ilk işim aracı değiştirmek. Kendinizi boşuna yıpratmayın, riskede girmeyin.

İbrahim
İbrahim

Kablonun verileceğini nerede gördünüz kim söyledi bilmiyorum ama aynı aracın alımı için bende konuştum ama şarj kablosu verilmediğini söylediler. Bende çok şaşırsam da ek ücretle satıldığını öğrendim

Ali sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg Kablo Verilmedi

19 Temmuz 2023 13:02
Toprak sonuçtan hiç memnun değil

Mg 4 Elektrikli Araçta Ev Şarj Ünitesi Yok

16 Haziran 2023 21:45