MG Türkiye Mg Zs Arıza Sonrası İlgisizlik!

MG Türkiye Mg Zs Arıza Sonrası İlgisizlik!
15 Ağustos 2024 11:4516.221

2023 model garanti kapsamında olan Mg zs aracım ile İzmir'den Diyarbakır'a seyahat ederken 10/08/2024 tarihinde Adana merkezde sorun yaşadım. Araçta stabilite kontrolü arızası, yokuş kalkış desteği arızası, çekiş kontrolü arızası, otomatik tutma arızası, yokuş iniş kontrolü arızası ikazları çıktı. Ve aracın direksiyonunu bıraktığım anda sola doğru keskin bir savrulma yapıyordu. Yol yardım ile görüştüm ve ertesi sabah aracımı çekici ile Adana servise çektiler. Araç kiralayıp Diyarbakır'a döndük. Ancak 4 gün geçmesine rağmen aracın arızası halen tespit edilemedi. Müşteri hizmetlerinden ikame araç talep ettim ancak halen herhangi bir geri dönüş olmadı. Yani hem aracımın servisten çıkış süresi hem de ikame araç verilip verilmeyeceğini bilmiyorum. Bu şekilde bir hizmet anlayışı ne gördüm ne duydum!

15 Ağustos 2024 11:52 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

16 Ağustos 2024 17:50

Maalesef halen ne arayan var ne ilgilenen!

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

19 Ağustos 2024 09:23

Evet bugün arandım ama 1 hafta sonrasında aranmam bu sürede araçsız kalmam kimsenin umurumda olmadı. Servis yetkilileri ilgilendiler ancak mg Türkiye olarak sınıfta kaldınız benim gözümde. En kısa zamanda aracı teslim alıp satışa koyacağım bundan sonra yanından bile geçmem.

Haldun
Haldun
12 Eylül 2024 18:52

Tahsin bey selamlar. Arızanız ne çıktı. Sorununuz çözüldü mü? Aynı sorun bugün bende de çıktı. O yüzden bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Erden
Erden
Benzer Şikayeti Var
1 Eylül 2024 22:53

Aynı sorunu bende yaşadım 2 kez

MG ZS Aracımın Tekrarlayan Akü Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği Mağduriyet Yaratıyor

27 Ağustos 2025 10:3711.279

2024 model mg zs Luxury paket aracım, henüz 1 yıl dolmadan 4 kez akü sorunu nedeniyle yolda kaldı. İlk üç arızadan sonra...

Tümünü Gör
Mg Türkiye HS Luxury Hüsranı!

Mg Türkiye HS LuxuryHüsranı!

Hacer
Mg Türkiye Şeritte Tutma Desteği Kullanılamaz!

Mg Türkiye ŞeritteTutma Desteği Kullanılamaz!

Dursun
Mg Türkiye Hava -5, Buğulanma Ve Buzlanma Sorunu!

Mg Türkiye Hava -5,Buğulanma Ve Buzlanma Sorunu!

Cüneyt
Mg Türkiye Garanti Kapsamındaki Aracımın Emniyet Kemeri Problemi!

Mg Türkiye GarantiKapsamındaki Aracımın Emniyet Kemeri Problemi!

Uğur
Mg Hs Plug Ayna Problemi