Semih sonuçtan çok memnun

MG Türkiye Mg Koşuyolu Servis Randevu Sorunu

11 Eylül 2024 12:41
Semih'in Teşekkür Mesajı
“Sorunun çözümü için iletişime geçildi, teşekkür ederim”

Geçen yıl mg Koşuyolu Bayisinden MG4 aracımı aldım. Başka bir çok araç alabilecekken bunu tercih ettik. Hem de şu anda fiyat kırarak satmaya çalıştıkları aracı en tepe fiyattan aldık belki de. 2-3 ay önce uzun yola çıkmadan daha da servis süresi gelmeden bir servis randevusu alayım dedim aradım, aradım açan yok. Mg-Turkey üzerinden Kayıt oluşturdum döndüler, sizi arayacaklar... Bekledik arayan yok, o şekilde yola çıktık. Geçen hafta yine doğrudan siteye kayıt oluşturdum, yine aradılar (bu arada site üzerinden açılan kayıtlara gerçekten hızlı dönülüyor, arabayı alırken de yine bu şekilde ilgili bayiye ulaşamayıp site üzerinden kayıt açmıştım ve hızlıca dönülmüştü). 3 ay önce sizi aramışlar da siz açmamışsınız, dalga geçer gibi (: Pekala tamam tekrar aranayım bekledik, yine arayan soran yok. Doğrudan bayiyi arıyoruz açan yok telefonu. Servis mi dileneceğiz sizden, bu nasıl bir hizmet? Rutin bir hizmet almaya çalışıyoruz olmuyor demek ki kaza falan yapsak, ekstra bir sorunla karşılaşsak neler yaşayacağız.

Sonuç olarak, 2024 yılında telefonla randevu almaya çalıştığınız ve alamadığınız; teknolojik, çevreci elektrikli araç satan ilkel bir firma, buna göre tercihini yapsın almaya niyetli insanlar.

11 Eylül 2024 13:49 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

16 Eylül 2024 10:21

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Semih
Semih
16 Eylül 2024 10:40

Sorunun çözümü için iletişime geçildi, teşekkür ederim

Musa
Musa

Mg4 serviste 4-5 ay parça bekleyenler var hocam aman diyeyim kaza yapma

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Umursamıyor, Mg Servisin Adı Var Kendisi Yok.

18 Eylül 2024 20:33
Abidin sonuçtan hiç memnun değil

MG Serviste Uzun Bekleme Ve Ek Ücretlerle Yaşanan Mağduriyet

11 Temmuz 2025 17:20