Gurdal sonuçtan memnun değil

Mg Türkiye 0 Araç Cam Tavan Arızası

21 Ekim 2023 08:50

Koşuyolu doğan trend'den o mg zs ev 2023 model nisan ayında elektrikli araç aldım. Aracın 500 km'de cam tavanından ses geldi ve servise götürdüm. Bir şey yok dediler. Ses artmaya başladı. Tekrar servise gittim. Aracı servise bırakmam istendi. Bıraktım, 3-4 gün sonra sorunu hallettik dediler. Aracı servisten almaya gittim ve teste çıktığımda sorunun düzelmediğini gördüm. Servis aracı uzun müddet bırakmamı, tavanın söküleceğini söyledi. 3 kez servise aracı bıraktım ve aracı aldığımda sorunun daha da büyüdüğünü gördüm.

Araba tüpçü kamyoneti gibi tangur tungur ses yapmaktaydı. Sonrasında bana cam tavanın arızalı olduğu ve yeni sipariş vereceklerini söylediler. 1.5 ay içinde gelir dediler. Aradan 4 ay geçti. Araç cam tavanından su alıyor. Aradığımda telefonlarım açılmıyor. Dava açmadan buradan başvurmak istedim. 34** plaka. Genel müdürlükte ilgisiz. Aracımın ya tavanını değiştirecekler ya da geri alıp bu ayıplı malın yenisini verecekler?

profile profile profile
21 Ekim 2023 09:22 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

23 Ekim 2023 17:50

Bekliyorum

29 Ekim 2023 05:48

Kimsenin çözüm ürettiği yok. Başka bir araçtan cam tavanı takın dedim hala dönüş yapacaklar. Bu aracın arkasında kimse yok. Dava açacağım. 0 vermek zorundalar artık başka çarem kalmadı

Yorumlar (5)

Alper

Arabayı 400 bin tl zararına verdim. Bayi geri alim ve değer koruma garantisini laf oyunu ile kabul etmedi. Önce fatura bedelinden alırım diyen mg 1650 TL lik arabaya 1220 TL fiyat verdi. Bende 1250 TL'ye kullanıcıya sattım. Aynı tarihte piyayasi olan bir araba alsaydım. Şu an 2.000.000 TL idi. Mg bir daha asla almam...

Ali

Ne durumda şikayetiniz acaba halloldu mı sanırım benzer bir sorun da biz de var

Ali

Şu an ne aşamadasınız sanırım benzer bir sorunla karşı karşıyayız

Alper

Merhaba aynı sorun bende de var sanki. Çukura falan girdiğimde ses yapıyor. Bir de cam tavanın iki parçasının birleştiği noktada kot farkı var. Başka bir arkadaşımın aracına baktım iki cam arasında hiç seviye farkı yok. Servise sordum söküp bakalım dedi ama bu öyle sökmelik bir konu değil. Bence hassas ayar falan yapılabilir seviyem eşitlemek için. Ben onlara tavsiye veriyorum. Anladıklarını da sanmıyorum. Oynatmakta istemiyorum. Ne yapacağız şaştım kaldım.

Ali

Şu an ne durumda arızanız sanırım benzer bir sorun biz de yaşıyoruz

Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Araç Tamir Süresi

13 Ekim 2023 20:20
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

MG Firmasından Şikayetçiyim

27 Ocak 2025 16:57