Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Hesap Kapatma İşlemi

Mexc Hesap Kapatma İşlemi
14 Nisan 2024 13:24

82471438 numaralı hesabımın silinmesi için başvuruda bulundum ve ardından temsilciyle görüştüm. '15 gün içinde mail adresinize gelecek olan e-postayı cevaplamanız gerekiyor' denildi. İki gün sonra tekrar müşteri temsilcisine bağlandım ve bu sürecin 24 saat içerisinde tamamlanması gerektiğini söylediler.
Müşteri temsilcilerinin söyledikleri birbiriyle çelişiyor. Açtığım yeni hesaba tüm varlıklarımı taşıdım ve bu süreçte kimlik doğrulamasını yapmadığım için alım-satım yapamadım. Paramın yarısı değer kaybetti ve hâlâ müşteri temsilcisi gün içerisinde dönüş yapılacağını söylüyor. Bu işlemi gerçekleştirmek bu kadar zor olmamalı. Anlık kar-zarar durumu olan bir borsada işlem yapılıyor ama çözüm süreci 24 saat ile 15 gün arasında değişiyor.

14 Nisan 2024 23:13 (Şikayetten 9 saat sonra)
15 Nisan 2024 00:42

Bu söylediklerinizin hepsini ben söyledim zaten bana ne gibi bir çözüm sunmuş oldunuz anlayamadım. Kullanıcılar tarafından mexc borsası bir zarara uğramış olsa ve kullanıcı sizden anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim diye bir cevap verse konu kapanmış olurdu sanırım. Tek isteğim hesap silme işlemimi hızlandırmak lütfen

19 Nisan 2024 23:50

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Risk Kontrolü Adı Altında Kısıtlama

Adem
03 Ağustos 2023 11:17
Mexc Risk Kontrolü Adı Altında Kısıtlama

Barış
03 Mart 2024 14:34
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Hesabımdan İzinsiz Milyonlarca USDT Çekildi Mağduriyetim Giderilmiyor

Bekir
27 Temmuz 2025 02:23
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Müşterilerini Mağdur Ediyorlar!

Eray
09 Mart 2025 02:52

Mexc Hesabımı Silmek İçin 3 Yıllık Mücadele!

Mert
07 Şubat 2025 17:21