Erkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 21:19

Yeni listelenen tokenleri aldım hepsi delist edildi. Ne kadar gereksiz bir borsa, Madem delist edeceksiniz, niye listeliyorsunuz? Projeler güvensiz ise incelemeden listeye alıp insanları milyonlarca dolar zarar ettirip, sonra müşteri toplamaya çalışıyorsunuz. Buradan anlaşılıyor ki ne kadar güvensiz bir borsa olduğunuz. Mağdur olan yatırımcıların parasını karşılayın. Yoksa her platformda bu tür mesajları paylaşıp tüm dünyada sesimizi çıkartacağız. Tanıdığım en gereksiz ve güvensiz Mexc borsası.

16 Eylül 2024 17:21

Mexc borsasından yeni çıkan coinleri aldım, hepsi delist edildi. Madem kaldıracaktınız, neden borsanızda listelediniz. Yapmıyorsanız bu işlevi o zaman borsayı kapatın, onca insanı mağdur etmeyin. Her hafta token delist haberleri artık duymak istemiyorum. Beni borsanıza yatırım yapmak için sebep olan her kimse o kendini iyi biliyor. Umarım bu şikayetimi okumuştur ve ona buradan değil yüzüne karşı neler söyleyeceğim iyi biliyor. Zararlarımın karşılanmasını istiyorum.

23 Ağustos 2024 21:37 (Şikayetten 17 dakika sonra)
16 Eylül 2024 17:33

Borsanızda tokenlar delist edilince güvensiz olduğu ve fiyatları çok düştüğü ön görülmüştür. Satın aldığım coinleri sürekli takip edemiyorum. Bundan dolayı çok zarar ettim ve mağdurum. Ayrıca delist olan tökenleri diğer borsalara nasıl taşıyacağım bilmiyorum. Uğraşmak da istemiyorum.

Fatih
08 Ekim 2023 09:50
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Kazanç Elde Edemedim!

Hakan
30 Nisan 2024 19:17
Mexc Kazanç Elde Edemedim!
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Ferdi
03 Mayıs 2024 00:16
Mexc Müşteri Memnuniyetsizliği: Yatırımların Kayboluşu
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Listelenen Coinlerde Sorun

Yunus