Mexc Borsası Stake Kilitleme Sorunu

Mexc Borsası Stake Kilitleme Sorunu
13 Şubat 2024 14:17

Mexc Kripto borsasından satın aldığım coin'i 30 gün stake edip kilitledim. 30 gün sonrasında 15 günde ekstradan kilitli tutuyorlar sözleşmeye de yazıyormuş. Mexc borsasında 30 gün kilitleyeceğim diye 2 ay paranızı geri alamayabilirsiniz kilitleme yaptığınızda böyle bir süreçleri var ve çok saçma bir uygulama diğer borsalarda kilidi Açtığım Anda coini satabiliyorum direkt hesabına geçiyor.

13 Şubat 2024 17:32 (Şikayetten 3 saat sonra)
13 Şubat 2024 20:41

30 gün kilitlenen bir varlığın 15 gün sonra geri dönmesi çok saçma Ben başkaları yanlışlıkla okumadan girmesin diye böyle bir şey yazdım Çünkü diğer borsaların hepsinde 30 gün bitti mi kilit açılır Hatta gün dolmadan bile kilidi açsan direkt spot hesabına yansır bilgi amaçlı paylaşıyorum

Süleyman sonuçtan çok memnun

Mexc Borsasında Sürekli Bakım Sorunu

Süleyman
11 Aralık 2024 13:40
"Her borsa bakıma girer fakat mexc bu işin abartıyor ve can sıkıyor benim borsadan para kazanabilmem için istediğim gün ve saatte alım satım yapabilmem gerekiyor 3-4 seferdir bakıma denk geldiğim için para kaybettim mexc borsasınından başka borsaya geçerek sorunumu çözdüm. Teşekkürler..."

Ayaz
18 Ocak 2025 01:13
Mexc Borsasında Dondurulan Hesap Ve Kaybedilen Fırsatlar
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsası'nda Hesap Kısıtlaması Ve Bilgi Belirsizliği

Eren
31 Ocak 2025 12:55

Mexc Risk Kontrol Süreci

Yunus
14 Eylül 2023 04:12
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Güvenlik Ve Denetim Eksikliği Nedeniyle Yaşadığım Olumsuz Deneyim

Ahmet
17 Temmuz 2025 10:59