Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsası İşlem Durdurma Sorunu

05 Kasım 2023 11:08

Mexc borsası işlem yapmamı durdurdu. Kontrol mekanizmasına takıldınız dedi.

Sonra bilgileri istedi. Bilgiler gönderdim onaylandı ama 10 gün beklemeniz gerek dedi. Paramı çekemiyorum işlem yapamıyorum.

Ben hesabı bir haftadır kullanıyordum derdimi anlatacak hiçbir yer yok inceleniyor diyor ya sinirden deli oldum.

06 Kasım 2023 14:41

Mexc borsası şikayetlerime rağmen hakkımı gasp etmeye beni mağdur etmeye devam ediyor işlem yapmam hala engelli pra çekemiyorum bildiğin gasp ediyorlar hakkımı bu rezilliğe dur diyecek hiçbir kimse yok muhatap yok sabit botlar sabit mesajlarla beklemeniz gerek diyorlar mağduriyetimizi kimse ilgilenmiyor lütfen uzak durun bu borsadan

05 Kasım 2023 15:11 (Şikayetten 4 saat sonra)
05 Kasım 2023 15:52

Beni ilgilendirmez sizin detaylı incelemeniz ben mağdurum ne demek hızlandırılma 1 hafta kullandım borsanızı 1 haftalık işlemler birkaç saatte bile incelenir bakın ben işlem alamıyorum paramı çekemiyorum hakkım gasp ediliyor göz göre haksızlık yapılıyor mağdurum bu saçmalığın bir an önce giderlemisini talep ediyorum

05 Kasım 2023 15:59

Ya bakın beni mağdur ediyorsunuz hiçbir şeyim yokken gereksiz yere benim işlem almamı engellediniz hesabımı kullanmamı kısıtladınız paramı çekemiyorum eee neden on gün bekleyeyim on gün sonunda deevaö edin dediniz benim bu zamandaki mağduriyetim ne olacak insanları rezil etmeyin hakkını gasp etmeyin derhal bu saçmalığı giderin lütfen

Şehmus

Son gelişme ne oldu aynısını bana oldu

Serkan
Serkan

Bir gelişme oldu mu paranızı çekebildiniz mi?

Şehmus

Sıızndemı başınıza geldi sonucu ne oldu

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
08 Ekim 2024 02:29
Mexc Borsasında Hesap Kısıtlaması: Belirsizlik Ve İletişim Eksikliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Hesabım İlk İşlemde Haksız Yere Bloke Edildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

10 Ağustos 2025 14:51
Veli sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Kontrol Mekanizması Hesap Kısıtlaması!

Veli
08 Eylül 2024 12:08
Mexc Kontrol Mekanizması Hesap Kısıtlaması!