Habibe sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 12:39
Habibe'nin Teşekkür Mesajı
“Kevser hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim”

Çalıştığım kurum yemek firması olarak Metropol Card ile çalışıyor ve 14.06.2024 tarihinde arkadaşımın kartından yemek siparişi verdik. Gelen yemeğe istinaden üstüme düşen ücreti arkadaşıma Metropol Card uygulaması üzerinden telefon numarası ile 263 TL gönderdim. Birden benim iznim dahi olmadan 2 kere aynı saniyede karşı karta 263 TL gitti, toplam 526 TL olarak. Arkadaşım bana fazla giden tutarı geri yolladığında ücret arkadaşımın kartından çıkıyor, görüyorum işlem geçmişinden fakat bana gelen bir tutar yok. 21 gün oldu. 14.06.2024 tarihinde 2 kere aradım, 'kaydınızı aldık, 1 ila 3 iş günü içerisinde geri dönüş yapılır' dendi. Ne arayan var ne soran. Gerçekten insanı parasıyla rezil ediyorsunuz. Benim olan ücreti geri istediğimde neden iş günü içerisinde geri hesabıma yatmıyor? İş para alma olunca saniyesinde kesiliyor, yatırmaya gelince yatmıyor! Böyle bir firmasınız işte, elimde olsa sizinle kesinlikle çalışmam. 21 gün bekledim belki gelir diye, ne gelen para var ne arayan birisi. Paramı istiyorum.

30 Temmuz 2024 22:22

Çalıştığım kurum yemek firması olarak Metropol Card ile çalışıyor ve 14.06.2024 tarihinde arkadaşımın kartından yemek siparişi verdik. Gelen yemeğe istinaden üstüme düşen ücreti arkadaşıma Metropol Card uygulaması üzerinden telefon numarası ile 263 TL gönderdim. Birden benim iznim dahi olmadan 2 kere aynı saniyede karşı karta 263 TL gitti, toplam 526 TL olarak. Arkadaşım bana fazla giden tutarı geri yolladığında ücret arkadaşımın kartından çıkıyor, görüyorum işlem geçmişinden fakat bana gelen bir tutar yok. 21 gün oldu. 14.06.2024 tarihinde 2 kere aradım, 'kaydınızı aldık, 1 ila 3 iş günü içerisinde geri dönüş yapılır' dendi. Ne arayan var ne soran. Gerçekten insanı parasıyla rezil ediyorsunuz. Benim olan ücreti geri istediğimde neden iş günü içerisinde geri hesabıma yatmıyor? İş para alma olunca saniyesinde kesiliyor, yatırmaya gelince yatmıyor! Böyle bir firmasınız işte, elimde olsa sizinle kesinlikle çalışmam. 21 gün bekledim belki gelir diye, ne gelen para var ne arayan birisi. 05.07.2024 tarihinde yazdığım şikayetin ardına 1 saat geçmeden arandım sorununzla ilgileneceğiz diye kesinlikle ilgilenmedi ben o ücreti çalışarak kazanıyorum sizin kurumunuza hayır yapmak için değil.!

05 Temmuz 2024 12:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)
05 Temmuz 2024 12:44

Merhaba Habibe Hanım, Telefon görüşmemizde de belirttiğim üzere konuyu yazılım ekibimize ileterek süreci takip edip sizlere bilgi vereceğim. Saygılarımızla. MetropolCard Kevser G. Müşteri Hizmetleri Şikayet Yönetimi Ekip Yöneticisi

30 Temmuz 2024 15:53

İşlemin üzerinden 1.5 aydan fazla bir zaman geçmesine rağmen kesinlikle geri para iadesi yapılmadı daha bir sonuca varamadınız mı?

31 Temmuz 2024 08:00
19 Ağustos 2024 13:28

O kart eski çalıştığım firmaya ait ben şu an çekim yapılan karta iade edilmesi gerekirken neden başka kartıma gidiyor hesap hareketlerini kontrol ettiğinizde bile kaç aydır kullanmadığını rahatlıkça görebilirsiniz o kartıma dair ne kart bilgim ne kart şifrem hiç birini hatırlamıyorum nasıl geri alacağım o ücreti? Halkbank kartıma iade edilmesini istiyorum.

21 Ağustos 2024 14:41

Kevser hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim

21 Ağustos 2024 14:41

Merhaba Habibe Hanım, Telefon görüşmemizde kart no bilgileri tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla. MetropolCard Kevser G. Müşteri Hizmetleri Şikayet Yönetimi Ekip Yöneticisi

21 Ağustos 2024 14:47

Merhaba Habibe Hanım, Rica ederim :) Saygılarımızla. MetropolCard Kevser G. Müşteri Hizmetleri Şikayet Yönetimi Ekip Yöneticisi

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kapalı Metropol Yemek Kartımın Bakiyesi İçin Acil Çözüm Talebi

24 Ağustos 03:10
Halil sonucu yetersiz buldu

Metropolcard Başarısız Ödeme İşleminde Para Çekildi İade Ve Çözüm İçin Muhatap Bulunamıyor

12 Haziran 10:16
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Metropolcard'da Haksız Bakiye Çekimi ve Yanıltıcı Yönlendirme

17 Ocak 15:06