Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Metrolife Hastanesi Hemşire Hatası Yanlış Yere Yapılan İğne

28 Ocak 2024 19:58

01.04.2023 tarihinde Şanlıurfa Metrolife Hastanesi'nde doğum yaptım. Doğum sonrası yapılan kan uyuşmazlığı iğnesi yanlış yere yapıldığı için (hemşire hatası) iğne yerinde apse oluştu. Oturamaz duruma geldim acıdan ve hastaneye gittiğimde hemşireyi uyaracaklarını söylediler. Daha sonra farklı bir hastaneye giderek yara yerini temizlettim. Metrolife Hastanesi'ne şikayet için gittiğimde 'Emin misin?' gibi gereksiz sorularla karşılaştım. 'İnsan kendini bilir, acıyan yerini bilir, oturmaktan yara olmuştur' dediler. Sezaryan sonrası sürekli oturamaz durumdaydım, bunu söylediğimde ise 'Çok yatmışsın, yatak yarası olmuştur' dediler. Kendilerini savunmak için bahaneler aradılar. Sezaryan nedeniyle sürekli yatamadığım gibi oturamıyordum da; iğne yerinden dolayı sezaryan yerimin acısını hissetmiyordum. Temizlemeleri gerektiğini söylediler. Defalarca hastaneye giderek yaramı temizlettim ve 1 aydan daha uzun süre acısını çektim. 10 ay geçmesine rağmen yara kapandı ama izi hâlâ çok kötü duruyor. Hastane ve doktorun önemli olmasının yanı sıra hemşirelerin de iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Keşke doktor seçimi gibi hemşire seçimi de yapabilsek. Belki birçok insan, bir hemşirenin hatası yüzünden acı çekmeyecek ve ömür boyu iz taşımak zorunda kalmayacak. Devlet hastanesi yerine özel hastaneyi tercih ediyoruz ama onlara da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Kesinlikle dikkat edilmesi gerekiyor ama maalesef umursanmıyor.

Royal Hastanesi Müşteri Memnuniyeti Olmayan Bir Hastane!

01 Ekim 2023 17:00

Acil Serviste Hatalı Serum Uygulaması Ve İlgisiz Personel Mağduriyeti

02 Kasım 2025 15:10
Harika sonuçtan hiç memnun değil

Sezaryen Sırasında Yetersiz Anestezi Ve Ameliyat Sonrası Kalıcı Ağrı Yaşadım

09 Ağustos 2025 14:30
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 20:15