Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Metlife Emeklilik Ve Hayat Mutlu Günler Ferdi Kaza Sigortası Pişmanlıktır

08 Aralık 2023 16:34

Ferdi kaza sigortam kapsamında yılda bir adet kombi bakımı hakkımı kullanmak için sigorta acentesi ile görüşmemde 'randevu için 10 iş günü içinde aranacağınız' denilmesine ve yaklaşık 3 hafta geçmesine rağmen tarafıma bir dönüş yapılmadı. Aradığımda ise yine aynı şekilde geçiştirildim. Aynı sigortanın kredi kartı için olan 'Borcum Güvende' hizmetini iptal ettim ve bir daha da Metlife'ı tercih edeceğimi sanmıyorum.

11 Aralık 2023 08:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

13 Aralık 2023 14:30

Müşterimiz ile görüşülerek konu ile ilgili şikayeti çözümlenmiştir. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

Buğra
Buğra
19 Aralık 2023 16:48

Doğru düzgün çözüm sunulamadı ve yalan söylüyorsunuz aradık ulaşamadık SMS attık diyorsunuz bana herhangi bir ulaşım sağlanmadı! Arama ve SMS kaydını gönderin eğer ulaşamadıysanız benim kusurumdur dedim mail atacaklardı güya bana gönderdikleri SMS'leri fakat atmadınız atamadınız. Daha sonra çalıştığınız firma aradı 17.30a randevu verdi toplamda 1 ay sonraya bugün randevu günüydü arayıp 17den sonra çalışmıyoruz deyip 6 aralığa randevu veriyorlar. Helal olsun diyorum kış bitti gitti zaten. Müşteri memnuniyeti anlayışınız malı satıp kaçmaktan ibaret.

Ümit
Ümit

Sürekli mail ve mesaj atıyorsunuz. Ferdi Kaza Sigortası... Numaralı sertifikanız ile sigortalısınız diye. Böyle bir sigortam yok. Derdiniz nedir?

24 Mayıs 2024 15:23

07 Şubat 2024 17:52
Adem sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 19:07