Sema sonuçtan hiç memnun değil

Merve Sultan Butik İade Talebini Kabul Etmiyor

19 Aralık 2023 18:44

Merve Sultan Butik'ten adı 'Merserize Ribanalı Önü Şifon Detaylı Piliseli İpek Penye İçlik' geçen tunik tarzı 2 ürün aldım, bedeni olmadı ve iade talebinde bulundum. 'İpek penye içlik grubunda iade olmuyor ki efendim, zaten iade isteyen de olmuyor. Çok şaşırdım açıkçası bunu istemenize. Beden ya da farklı ürün değişimi yapabilirsiniz, içlik grubu efendim atlet hükmünde olduğu için hijyen açısından iade almıyoruz ama değişimi olur.' şeklinde cevap verdiler. Hijyen açısından diyorlar, değişim olunca hijyenik mi oluyor, anlamadım gerçekten. Sırf iade almamak için bahanesi çok ilginç gerçekten. Ben de içlik değil, tunik tarzı, penyenin üstüne giyilen iç çamaşırı olmadığını, iade etmek istediğimi söyledim. Bana 'İstediğiniz yere başvurabilirsiniz. Atlet hükmünde ürün alıp çıplak teninize deneyip keyfi iade yapılmasını sağlık hijyen açısından kabul etmiyoruz. Her müşterimizi düşündüğümüz için yeni denenmemiş ürün gönderiyoruz.' dediler. Benden değişim yaptıkları ürünü imha mı edecekler? Sırf para iadesi yapmamak için bahane. Web sayfanızda böyle bir uyarı yok dedim, 'İçlik penye değişim yapılmaz' yazmıyor dedim. Bugün 19 Aralık 2023'te ürünü iade yolladım. En kısa sürede sorunumun çözülmesini ve 'müşteriye takıntılısınız' diyen firmanın da alışveriş yapacak müşteriler açısından yeniden değerlendirilmesini önererek şikayetimi bildiriyorum.

10 Ocak 2024 19:38

Ürünleri iade gönderdim kargo ulaştığı halde para iadesi yapmadılar. 10.1.2024 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. Sonucu buradan yayınlayacağım.

03 Mayıs 2024 13:55

Tüketici Hakem Heyeti Başvurum neticesinde 2 Mayıs 2024 (yaklaşık 4 ay sonra ) para iadesini firma yaptı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak; firma tarafından haksızca yapılmayan iadeleri, kanuni olarak yaptırmanızı öneririm. Sağlıklı günler dilerim.

Şulenin Butiği Para İadesi Yapmak İstemedi

03 Ağustos 2024 15:53

06 Nisan 2024 13:19
Askı Nişantaşı Para İadesi Yapılmıyor
Askı Nişantaşı Para İadesi Yapılmıyor
Hatice sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2025 13:08
"Sorunum E*** hanım tarafından giderildi. Kendisine teşekkür ediyorum."
İade Talebimin Haksız Yere Reddedilmesi Ve Müşteri Mağduriyeti
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 13:40