21 Kasım 2023 10:01

N11 Sanalpazar yerinde satış yapan Merter Elektronik firmasından almış masaj aletinin çalıştırma kablosu ürünün içerisinden çıkmadı. İade kaydı oluşturarak ürünü iade etmek istedim. Daha iade kaydı oluşturduğum anda başlayan ek süre talebi 5 gündür devam ediyor ve hala para iadem yapılmadı. 16 Kasım da kargoya verdiğim iade 21 Kasım itibariyle hala yolda olarak görünüyor ve satıcı kafasına göre ek süre talebinde bulunuyor. N11 ilgilenmiyor. N11 çok değişmiş çok. Bundan sonra kesinlikle alışveriş yapmayacağım. Bu satıcı firmadan da uzak duracağım

Musa
22 Kasım 2023 14:18

Firma yetkilisi tarafından verilen bilgide firma politikaları gereği böyle bir işlem olduğunu beyan etmektedirler. Firmanın ürünleri henüz iade etmek üzere kargoya vermeyen müşterilere sürekli rahatsız eder gibi ek süre talebi gönderen firmayı kınıyorum. Takdiri başka alışveriş yapan müşterilere bırakıyorum.

25 Kasım 2023 14:03 (Şikayetten 4 gün sonra)
Musa
25 Kasım 2023 14:18

Firmanızın Sanalpazar yerlerindeki müşteri yorumları nasıl bir firma olduğunuzu ortaya koymaktadır. Aynı sıkıntıyı diğer müşterilere yaşattığınız açıkça ortaya. Bir de firma politikamız diyorsunuz. Siz politikanıza devam edin.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 10:26

Arızalı Ürün Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

30 Mayıs 15:45
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 15:44

Arızalı Anakart İadesinde Uzun Bekleme Ve İletişim Sorunu Yaşadım