Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Meridyendükkan Meridyendukkan Adlı Satıcı

01 Şubat 2024 12:31

Merhaba,
Yaklaşık 1 ay kadar önce n11.com üzerindeki meridyendukkan isimli satıcıdan bin küsur tl bedel ile bir adet el çantası siparişi yaptım. Satıcı mesaj atıp çantanın temin süresinin 1 ayı bulduğunu ve beklersem çantayı göndereceğini bildirdi. Bende kabul ettim. Siparişten 3 hafta sonra satıcıya mesaj gönderdim ve siparişin gönderileceğine dair yeniden teyit aldım. Tam 1 ay sonra ürününüz kargoya verilmiştir diye N11 den mesaj geldi. Kargo bir iki güne gelir diye beklerken kargo hareketlerinde satıcının ürünü PTT kargoya verip, N11 sistemi üzerinde kargoya verilmiştir bilgisinin oluşmasının hemen ardından satıcının kargoyu daha aynı şubedeyken kendine geri çektiğini gördüm. Bu durum tuhafıma gitti ve satıcıya mesaj gönderdim fakat bana dönüş yapmadı, sonrasında telefon üzerinden ulaşmaya çalıştım ama numaramın engellenmiş olduğunu gördüm. (! )
Şimdi iade süreciyle uğraşıyorum. Bu süreç içinde n11.com sisteminde bu durum, sanki çanta bana satıcı tarafından gönderilmiş ve benim elime ulaşmış da ben beğenmediğim için iade etmişim şeklinde gözüküyor. Tam bir saçmalıklar dizisi. Ve işin trajik komik yanı; satıcı onay vermezse ödemiş olduğunuz para da iade edilmiyor.
Bu arada çantanın fiyatı tabi ki 1 ay önceki fiyatı değil. Bana yaşattıkları sorun, mağduriyet ve zaman kaybı için meridyendukkan adlı satıcıyı herkese şikayet ediyorum.

22 Nisan 2024 11:18
Alev sonuçtan memnun

05 Mart 2025 16:53
Yanlış İade Süreci Ve Para İadesi Sorunu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

N11'den Aldığım Ürün Bir Türlü Kargoya Verilmiyor Ve Bilgilendirme Eksikliği Var

23 Mayıs 2025 15:52

22 Kasım 2024 11:24
Kayıp Ürün Ve Mağduriyetin Çifte Zararı
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2025 14:44
N11 Yanlış Ürün Gönderimi Ve İade Sürecinde Satıcıyı Koruyor, Müşteri Mağdur Ediliyor
n11-yanlis-urun-gonderimi-ve-iade-surecinde-saticiyi-koruyor-musteri-magdur-ediliyor-2.jpg
n11-yanlis-urun-gonderimi-ve-iade-surecinde-saticiyi-koruyor-musteri-magdur-ediliyor-1.jpg