Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz Finansal Hizmetler Haksız Kazanç

27 Eylül 2024 13:41

Mercedes Benz finansmanından 1.000.000 TL kredi kullandım. 9. Taksiti ödedikten sonra erken kapatma talep ettim. Talebimin karşılığında 9 ay ödeme yapmamıza rağmen çektiğimiz kredinin ana parasının çok üzerinde bir kapama bakiyesi çıkardılar. BDDK kurallarını hiçe sayan Mercedes hakkında tüm kanuni haklarımı kullanacağımı bildirmek istiyorum. Sözleşmenin en son sayfasını imzalatıp hiçbir bilgilendirme yapılmamakla beraber kredi öncesi hiçbir bilgilendirme yapılmıyor. Gereken tüm mercilere ve adli makamlara başvuru yapmış bulunuyorum.

30 Eylül 2024 14:54

Sayın Şikayetvar takipçileri, sizlere tavsiyem kesinlikle Mercedes Benz Finans'tan kredi kullanmaya kalkarsanız sözleşmenizi tamamen okumadan imza atmayın. Ben o hatayı yaptım. 1.000.000 lira kredi kullandım, 36 ayın 9 ayını ödedim, erken kapama talep ettim ve aldığım kredinin ana parasından çok, 1.094.000 lira ödeyerek kredimi kapayabildim. Size kitapçık şeklinde sözleşme veriyorlar ve hiç okumadan imzayı atıyorsunuz. Dünyada hiçbir yerde böyle bir faiz sistemi yok. Tüm aramalara rağmen muhatabınız da yok, yemin ediyorum. Bu hesabı kim yapıyorsa Allah'a havale ediyorum. Tefe olayından kötüler. İsmi Mercedes fakat karakter sıfır, bilginiz olsun. Gereken tüm adli mercilere müracaat ettim, hayırlısı.

27 Eylül 2024 17:14 (Şikayetten 3 saat sonra)
30 Eylül 2024 15:18

Merhaba Mercedes Benz yetkilisi orada açık açık yazdım neyin ne olduğunu neden doğru düzgün cevap vermiyorsunuz kalıplaşmış otomatik bir cevap tefe den beter bir işlem yaptınız haram olsun

02 Nisan 2025 12:33

Koçfinans Kredi Yapılandırmasında Faiz Şoku

Fa Hairpalace
07 Aralık 2024 10:20
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Koçfinans Koç Finanstan Fahiş Dosya Masrafı Ve De Erken Kapama Tazminatı Tahsili

08 Eylül 2023 13:58
kocfinans-koc-finanstan-fahis-dosya-masrafi-ve-de-erken-kapama-tazminati-tahsili-1.pdf
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Koçfinans Erken Kapama Tutarı

15 Aralık 2023 13:29