Meram Un Bayat Un Sorunu Yasadık

23 Ekim 2023 21:255.413

Gebze şubesinden 4 ay önce bir kiloluk paketlerden bir koli Meram un aldım son kullanma tarihi gelmeden unun çoğu baktım ki böceklenmiş iki ay önce de iki kiloluklardan da iki paket almıştım onlarda içinde hepsi böceklenmiş hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. Bugün eşimle berber gittik markete söyledik kabul etmediler. 14 gün içinde iade oluyormuş kabul etmediler o kadar unu 14 gün içinde kullanacak halim yoktu herhalde unları da bıraktık markette elimiz boş döndük. Unlar bayattı. Demek ki

Aldığım Un Böcekli Çıktı, Market İade Almadı

21 Mart 2025 17:47894

"Şikayet yazdıktan 3 dakika sonra firmadan yetkili kişi tarafından arandım ve adresim alınarak ürünümün yeniden tedarik edileceği, bozuk olan ürünü imha edebileceğim belirtildi. Kısa süre içinde de 14 kg un firma tarafından adresime teslim edildi. Açıkçası şikayet yazarken bu kadar hassas ve ilgili olacaklarını düşünmediğim gibi zararımın karşılanacağını da tahmin etmedim. Markanın ürününün arkasında durarak müşteri sorununu hızlıca çözümlemesi beni mutlu etti. Aynı anlayış ve iş ahlakını diğer tüm markalarda da görmek isterim. Söke un markasına teşekkür ediyorum."

Aldığım Un Böcekli Çıktı, Market İade Almadı

Migros 5 Kiloluk Söke Un Böceklenmesi Sorunu

17 Eylül 2024 18:381.694

"Kısa sürede çözüm üretmek için tarafıma ulaştınız, aynı zamanda hediye ürün gönderimi için de teşekkür ederim."

Migros 5 Kiloluk Söke Un Böceklenmesi Sorunu

29 Aralık 2024 19:081.630

Yunus Market Bağcılar şubesinden aldığım Meram un isimli üründen böcek çıktı. 20 Ekim'de götürüp Yunus Market'e gösterdi...