Okan sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Hastane Hizmetinde Yaşanan İlgisizlik Ve Bilgi Karmaşası

07 Nisan 2024 17:16

Diyarbakır Memorial Dicle Hastanesi'nde 07.04.2024 tarihinde U*** D****'in hastası olarak bulunduk. Saat 13:00'da işlemimiz gerçekleşti. 14:00'te 4. kat, 1414 numaralı odaya yerleştik. Hasta, işlem nedeniyle geceden beri açtı ve odaya geldiğimizde ilaçları için yemek servisini sorduk. 16:00 civarında yemeğin geleceğini ve beklememiz gerektiğini belirttiler. Beklerken hastanın şiddetli ağrıları oldu. Kat hemşiresine durumu ilettiğimde, bana bir alt kattaki personele söylemem gerektiğini söyledi. Ancak kimse yardımcı olmadı. Alt kata indiğimde, 4. kattakilerin U*** hocayı araması gerektiğini belirttiler. Bu sırada hasta odada kustu ve kimse gelip ilgilenmedi. Hasta kustuğunda ve şiddetli ağrıları olduğunu belirttiğimde, personel sıkılgan tavırlarla ilgisiz kaldı. Ağrı kesici için yemek yemesi gerektiğini, ancak yemeğin 16:30'da geleceğini söylediler. Daha önce ilacın yemekten sonra alınması gerektiğini söylemişlerdi. 7. kata yemekhaneye giderek, hastaya ekmek almak istedim; ancak öğlen servisinin 15:00'te bittiğini ve akşam servisinin 17:00'de başlayacağını öğrendim. Hasta için ekmek alıp odaya döndüm. Gün boyunca yanlış bilgilendirildik ve ilgisizlikle karşılaştık. 4. kata indiğimde, kat hemşirelerine tepki gösterdim ve yanlış bilgilendirme ile ilgilenmeme konusunda eleştiride bulundum. Bu tepkiden 10 dakika sonra ilgilenmeye başladılar. Odaya giderken personel hala arkamdan cevap veriyordu. Anlaşılan, tepki göstermek zorundaymışım. Bilginiz olsun, bu durum hastaları perişan ediyor ve ilgilenilmiyor. Sadece ufak bir yönlendirme ve desteğe ihtiyacımız vardı. Bir gelip bilgi verseler yeterli olacaktı. 7. kat tüp bebek servisi çalışanları çok iyi ama diğer birimler mağdur ediyor. Kat kat gezdirilip tepki göstermeye zorlandık. Diyarbakır Memorial Dicle Hastanesi'nin hasta yatış katı çok ilgisiz ve mağdur edici.

08 Nisan 2024 10:07 (Şikayetten 16 saat sonra)
08 Nisan 2024 13:02

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Ücret İadesinde Sorumsuzluk Ve Mağduriyet

23 Şubat 2025 00:19
Hastane Ücret İadesinde Sorumsuzluk Ve Mağduriyet
Ertunç sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 18:21

08 Aralık 2023 20:18
Mehmet sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2024 14:30
"Yapılan açıklamalar yeterli oldu. Ancak iletişim merkezi ile hastane sisteminin uyuşmaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Tüm sorun iletişim merkezi sisteminin verilerinde doğum paketi olduğu görünsede, hastane ocak ayında aldığı karar ile doğum paketi uygulamasını kaldırdığını bununla alakalı iletişim merkezine bilgilendirmenin yapıldığı, sistemin güncel olmadığını beyan ettiler. Netice de net cevap alabildiğim için teşekkür ederim."
Knk sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi'nde Fiyat Artışı Ve İlgisiz Personel Deneyimi

07 Mayıs 2025 20:43