Nizamettin sonuçtan çok memnun

Mek Ağrı Dağı Turizm Mek Ağrı Dağı Şoförü, El Altından Bagaj Hakkı Diye 500 TL Aldı

29 Temmuz 2023 10:28

Mek ağrı dağı otobüsüne 29.07.2023 te bilet kestim, 1100 TL'ye, 35 g l j 185 plakalı araca ağrıdan İzmir'e 4 parça eşyam vardı bunun için el altından benden 500 TL bagaj hakkı istediler, 30 kg bagaj hakkim varmış onun üstü paralıymış, otobüse bindirmediler, fazla ve haksız olduğunu söyledim, benimle tartıştılar şahitlerim var, yazıhaneye gittim arabanın şoförü ne isterse o olur, mecbur ödeme yaptım koskoca firmaya şoför üslubu böyle dedim kimse ilgilenmedi ve şoför istediğin yere git şikayet et dedi. Sanırım beni asker sandılar ve sert davrandılar. Şikayetçi olacağım fatura ve hiçbir belge vermediler. Başka insanlara gelince yüklüyorlar eşyaları, bu el altından fahiş paralar, hak yemeler ne zaman bitecek, hara m lokma yemek ne zaman bitecek, hara m olsun, ayrıca bu başıboş formalara çözüm bulunması lazım.

Mek Ağrı Dağı Turizm Aras Şirketi İle Yaşadığım Sorunlar

28 Temmuz 2023 19:55
Mek Ağrı Dağı Turizm Aras Şirketi İle Yaşadığım Sorunlar

30 Ocak 2024 13:43

Bagaj Ücreti Ve Koltuk Karmaşasıyla Hayal Kırıklığı

02 Temmuz 2025 06:12

Şoförün Saygısız Tavrı Ve Keyfi Saat Değişikliği

04 Şubat 2025 20:10
Songül sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 00:13