Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Mehmet Tatlı Marmara Forum Hiç İyi Değil

05 Mayıs 2024 08:08

Daha önce bir bakım hizmeti aldım. Hizmet öncesinde 1500₺ olarak belirlenen ücretin, işlem sonrasında 2000₺ olarak tahsil edildiğini gördüm. Ayrıca bugün yapılan kesim için 800₺ kararlaştırılmışken, farklı bir kesim uygulandığı gerekçesiyle 1000₺ ödemek durumunda kaldım. Bu durumun sadece bana özgü olmadığını düşünüyorum. İki defa hizmet almak ve her ikisinde de benzer sorunlarla karşılaşmak oldukça düşündürücü. Aldığım kesimin kalitesi konusunda beklentilerim karşılanmadı ve maalesef ödenen ücretin hizmeti yansıtmadığını düşünüyorum. Saçımın istenmeyen bir şekilde kesildiğini fark ettiğimde, düzeltilmesini talep ettiğimde ise anlayışla karşılanmadım. Profesyonellikten uzak, müşteri memnuniyetini gözetmeyen bir tutum sergileyen işletme hakkında olumlu bir izlenim edinemedim ve maalesef memnuniyetimi ifade edemiyorum.

05 Mayıs 2024 12:23 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba işletme sahibimiz Ersan bey, kendisiyle iletişim kurmanız durumunda gereken telafiyi yapacaktır, isterseniz siz de iletişim bilgilerinizi verebilirsiniz. Geeeken telafi ne ise derhal yapılır hiç endişeniz olmasın. Saygılar.

Cansel
Cansel
07 Mayıs 2024 09:44

Maalesef ki kesilen bir saçın telafisi olmuyor, para iadesi falan da umurumda değil. Her aynaya baktığımda sinirleniyorum. Saçım aşırı derecede biçimsiz ve kullanışsız bir kesim içinde. Bir kadın için en önemli şey olan saçtır. Yaptığınız Hassas bir meslek bu kadar basite alınıp da gelişi güzel kesilecek bir saç değil. Telafi amaçlı bile sizi gelmem. Kesim esnasında bile ilgisizsiniz yoğunsanız araya kimseyi sıkıştırmayın. Randevulu geldiğim halde benimleyken başka müşterilerle ilgilendiniz.

07 Mayıs 2024 10:07

24 Eylül 2024 19:00

19 Haziran 2025 18:07

08 Mayıs 2024 11:54
Ozlen sonuçtan hiç memnun değil

Vassago Kuaför İstediğim Saçı Yapamadı

08 Ekim 2025 13:38