Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polk Gebe Muayenesine Eşim Alınmadı

27 Ekim 2023 18:16

6 haftalık gebeyim bugün kalp atışlarını duymak için Dr. N******* K****** Ç******* isimli doktordan randevu aldım randevu saatimde polikliniğe gittiğimde hemşire de sekreteri de yerinde yoktu bankoda olan personel müdahale odasına bakmamı söylediği için oraya baktım ve hekimle sekreteri oturmuş muhabbet ediyorlardı. Sekreteri beni tersledi. Burada iki hastadan birinden biyopsi alıyoruz. Buraya neden geliyorsunuz dedi. Ben de buraya yönlendirdiler o yüzden geldim dediğimde beni tersledi. Ben çıkınca ikisi de benim ardımdan odaya geçip hastaları almaya başladılar. Benim önümde daha 4 kişi bekliyordu ama onlar orada sohbet muhabbet yapıyordu sonra muayene sıram geldiğinde eşimle odaya girmeye çalıştık ama hekim eşimi alamayacağını söyledi. Sebebini sorduğumda muayene süreleri 5 dakika özele giderseniz 30 dakika o da girmek isterse oraya gidin dedi. Ben de bu adam bebeğini doğana kadar göremeyecek mi yani diye sorduğumda ters ters evet göremeyecek dedi. Doktor da göz devirerek ve daha neler söylediler. Böyle bir saçmalık olamaz. Ben bu çocuğu tek başıma mı yaptım eğer hastane prosedürü buysa bu bir saçmalık gerçekten ki hadi diyelim böyle ama konuşmaları hem Dr. Un hem de sekreterin aşağılar gibiydi ikisinden de şikayetçiyim

Filiz
Filiz

Aynı doktor da farklı bir mağduriyet yaşadım canımla uğraşırken yüzüme bakmadı benim de

30 Mayıs 2024 10:31