Medtronic İnsülin Seti Ve Sensör Arızaları!

Medtronic İnsülin Seti Ve Sensör Arızaları!
12 Eylül 2024 05:00

Ege Üniversitesi Endokrin bölümü takipli tip1 diyabetim. İnsülin pompasına geçmem gerekli olduğu için 780G ve Guardian GL3 sensör satın aldım. Sensörün yanlış düşük ölçmesinden kaynaklı pompa gereken müdahaleyi yapamıyor ve şekerim sabaha kadar yükseliyor. 11 Eylül sensör değişim günüm ve taktığım sensör 2 kalibreyi de kabul etmedi ve yeni sensör takmam uyarısı yaptı. Yeni sensör taktım ve saat 4:28 hala ısınma süresi bekliyorum. Pompaya bağlı cihazın 2 saat ısınma süresi mantıklı mı? Şu an ikinci 2 saat ile toplamda 4 saat cihaz müdahale edemeyecek. Ve ayrıca setlerde her kutunun en az yarısının insülin bloke uyarısı vermesi hepsinin bozuk çıkması ve çalışan sete denk gelmeye çalışma çabası ile sarkan yemek saatleri. Ve müşteri hizmetlerine ulaşmak için günlerce uğraşıp sonra Türkçe bilmeyen konuya hakim olmayan ve set çıkışı yaptım demesine rağmen gelmeyen setler için tekrar aradığımda bu kez stok olmadığı cevabı alan ben bu markayı değiştirme şansım olsaydı 1 dakika bile düşünmezdim. Ancak alternatif olarak bütçem gereği kablosuz alamıyorum. Kalibre istedi girmeme rağmen bağlantı yok uyası devam ediyor. Ve böyle bir durumda ne yapmam gerekir bilemiyorum tabi ki müşteri hizmetlerine bu saatte ulaşmam mümkün değil (04:41)

Polen sonuçtan hiç memnun değil

Medtronic İnsülin Pompası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

03 Kasım 2024 00:28
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 08:37

16 Temmuz 2024 17:27