Polen sonuçtan hiç memnun değil

Medtronic İnsülin Pompası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

03 Kasım 2024 00:28

Müşteri hizmetleri asla yeterli değil, çözüm odaklı hiç değil. Ne iş yaptığını bence kendisi de bilmiyor. Ben 20 yıldır tip 1 diyabet hastasıyım, 2017 yılından beri de insülin pompası kullanıyorum. 2023 yılına kadar 640G modelini kullandım, garantisi bittiği için de Medtronic 720G modelini satın aldım fakat sürekli bir problem yaşıyorum. Israrla aramama rağmen asla müşteri hizmetlerine ulaşamadım.

Uzun çabalar sonucu ulaştığımda da n*** Bey asla yardımcı olamadı. Kendisi ulaşacağını iletip görüşmeyi sonlandırdı. Saatler geçmesine rağmen arama almayınca ben ulaştım, zar zor yine kendisi çıktı. Kendisi konuştuğu hastayı bile tanımıyor, aklında bile kalmamış. Cihazda bir pil sorunu var sanırım. Kendisine 'Bakın bu cihaz kapanırsa veyahut pil uyarısı alırsam iletim olmayacağını, bu durumda takıp takmama konusunda endişeli olduğumu' ilettim.

Verdiği cevap, 'Doktorunuza danışın ya da kalem enjektörünüzü kullanın.' Güzel kardeşim, bir akıllı sen misin? İlaç raporunda insülin pompası kullandığımız için iğne ucu yer almıyor. Mevcutta elimde yok. Sürekli problem yaşıyorum, ne desteğe kolaylıkla ulaşabiliyorum ne cihaz tam anlamıyla çalışıyor. 2 ay öncesinde de 720G modelini 'iletim yok' uyarısı yapmadığı için teste sokup kabul edip yenilediler. Bir cihaz nasıl uyarı yapmaz?

Şu anda da pil takılı ve kapağı sıkı olduğu halde gün içerisinde 'pili yerleştirin' uyarısı nasıl verir? Temsilciniz n*** Bey, bilmeyen birine sorar gibi 'İyi kapattınız mı? ' diyor. Kardeşim, ben bu insülin pompasını 7-8 yıldır kullanıyorum, acemi değilim. Aciliyetle çözüm bekliyorum.

03 Kasım 2024 00:32

20 yıldır tip bir diyabet hastasıyım 2017 yılından itibaren insülin pompası kullanıyorum. 640 g modelini sorunsuz kullanıyorken Garanti'nin bitmesi ve yaşadığım arıza sonucu 2023 yılında yine Medtronic markasına ait 720 g modeli cihazı satın aldım 2024 Şubat ayında ekranda meydana gelen deformasyonlar sonucu cihazı yeniledik sonrasında eylül ayında kan şekerimin yüksek çıkması ve bu süreçte infüzyon setini çıkarttığımda setin iletim yapmadığını görmem fakat pompamın bildirim yapmaması sonucu cihaz yenilendi şu anda kullandığım cihaz elime 13.09.2024 tarihinde ulaştı o zamanlarda görüştüğüm temsilci arkadaşa bu durumu ilettim infüzyon setinin lot numaralarını paylaştım üç setimin boşa gittiğini belirttim cihazla beraber gönderim sağlayacaklarını ilettiler fakat rezervuarlar gönderilmedi mesele gönderilmemesi de değil onu da belirteyim bugün ve daha önceki tüm bu süreçlerde müşteri hizmetlerine asla kolay bir şekilde ulaşamıyoruz gün içerisinde defalarca arama gerçekleştirmeme rağmen sadece iki kez ulaşabildim 19.43 ve 23.42 saatlerinde yine aynı temsilci görüşme sağladı ismi N*** Bey asla yardımcı olmadı bana kalırsa kendisi de ne yaptığının ne iş yaptığının farkında asla ikinci aramada kendisinin sizi arayacağız gün içerisinde geç 1 saatte arasak sorun olur mu demesi ve benim aranmamam nedeniyle arama gerçekleştirdim kendisi konuştuğu hastayı bile tanımıyor açtığı kayıt hakkında hiçbir bilgisi yok kendisinin durumu ilettiğimde eğer gece insülin pompasının kendiliğinden kapanması veya pil uyarısı vermesi durumunda cihazın iletim yapmayacağı ve kan şekerimin bugün içerisinde zaten yüksek olduğunu bir sorun olduğunu fakat sorunun ne olduğunu bilmediğimi ilettim cihazı takıp takmama konusunda endişelendiğimi ve ne yapmam gerektiğini sordum kendisinin verdiği cevap 23.49 itibari ile bu saatte doktoruma ulaşmam ya da iğne ucu ile beraber kalem insülin kullanmam raporumuzda insülin pompası sarf malzemeleri kayıtlı olduğu için ne yazık ki iğne ucu temin edemiyoruz Eskişehir Osmangazi Üniversitesi hastasıyım bu saatte doktoruma nasıl ulaşabilirim N*** Bey'in konu hakkında hiçbir fikri yok bütün arama ve konuşma detayları sistemde zaten yer alır. Konu ile alakalı bir açıklama rica ediyorum ve lütfen şeffaf bir şekilde eğer bu seride bir sorun varsa ki ben öyle olduğunu düşünüyorum biz de sağlığımız acısından yaşam kalitemizi arttırabilmek adına farklı bir cihaz kullanımına gecelim bu sorularım yanıtlanır ise çok mutlu olurum şimdiden ilgilinize teşekkürler

profile profile

Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 08:37

24 Eylül 2024 19:37

13 Ocak 2025 09:10
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Medtronic İnsülin Pompası: Erişilemeyen Destek Ve Hayati Tehlike

31 Ekim 2024 11:48