Medivita İncirli Hastanesi Mide Balonu Oynuyor

17 Mart 2024 23:33

14 Ocak'ta İncirli Şubesi'nde bulunan Özel Medivita Hastanesi'nde Sn. S***** Bey ile mide balonu taktırdım. Ancak defalarca asistan G**** Hanım'a balondan rahatsız olduğumu, midemde oynadığını ve fazlasıyla rahatsızlık verdiğini belirttim. Ne var ki kendisi, 'Midede balon oynar mı?' diyerek güldü. Hastaneden şikayetçiyim. Durum bütün sağlığımı etkiliyor; resmen uyurken mide balonu yukarı çıkıp iniyor. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Cansu
Cansu
02 Nisan 2024 00:10

Hiç kilo veremedim sadece ilk günler mide bulantısından yiyemediğim için verdiğim kilolarımı da geri aldım hem sağlığımdan hem paramdan oldum

Rabia
Rabia

Ne kadara mide balonu takıldı ücret neydi

Naz
Naz

Bende mide balonu yaptım anestezi ile ve aşırı şikayetlerim oldu doktorum 3 gün ağrım olacağını söylemesine rağmen ağrılarım 2 ay geçmedi 2 ay sonra zaten hastanelik oldum emboli tanısı konuldu akciğer pıhtı attı hastanede yattım ondan kurtuldum dedim iyileştim dedim pankreas iltihaplanma sı olduğunu öğrendim artık dayanamadım gittim çıkarttırdım kiloda veremedim 12 kilo verdim sadece... Gerçekten midede balon oynuyor bende hissediyorum yüksek bir kaldırımdan iniyim çarptığını yer değiştirdiğini hissediyorum bence siz hiç vakit kaybetmeden çıkarttırın bu balon işi çok zor bir iş ben keşke ameliyat olsaydım diye pişman oldum aslında çok bir kilomda yok 1.70 boyunda 90 kiloyla başladım paramız havaya gitti...

Kader sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Mide Balonunun Çıkarılmasında Hastane İlgisizliği ve Ek Ücret Talebi

18 Eylül 2025 12:40

Mide Balonu Sonrası Yetersiz İlgi Ve Destek

03 Haziran 2025 11:55
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Mide Balonu Sonrası Yaşadığım Sağlık Sorunları Ve Şube Personelinin İlgisizliği

23 Haziran 2025 12:46