Medivia Hospital Özel Hastanede Yaşanan Ateş Ölçer Sorunu Ve İletişim Problemi

23 Aralık 2023 02:52

Gece kızımın yüksek ateşi sebebiyle Çengelköy Medivia Hastanesi'ne gittik. Doktor hanım muayene edip, kızımın ateşi olduğu halde ateşine bakılmadan influenza testi istedi. Testi yaptırıp sonuç için Doktor N****** Hanım ile görüşmeye gittiğimizde kızımın ateşini ölçmesini istedim. Ateş ölçer bozuk olduğu için ölçemeyeceğini söyledi. Doğal olarak özel bir hastanede bir ateş ölçer olmamasını sorguladık. Bunun üzerine doktor hanım gece amiri E*** A****'ı çağırdı. E*** A**** tarafından kötü bir üslupla karşılandık. Konuşma tarzı dalga geçer gibi, rahatsız edici ve hakaret şeklindeydi. Acil servisten getirdiği ateş ölçerle ölçmeye çalıştı ve bozuktu, ölçemedi. Üç tane ateş ölçer de bozuktu ve doğru düzgün kızımın ateşini ölçemediler. Bunun üzerine 'Nasıl ateş ölçer olmaz?' diye sorduğumuzda, ölçmek zorunda olmadığını belirtti ve bizi odadan çıkarmaya çalıştı. Kızımın yanında bizimle tartışıp saygısız bir şekilde konuşma tarzından son derece rahatsızlık duyduk. Özel bir hastaneye yakışmayan hizmet. Vermiş oldukları sözde hizmetten hiç memnun kalmadık. Ödediğimiz ücretin iadesini talep ediyorum. Yıllardır geldiğimiz hastanenin bu duruma düşmesinden üzüntü duyduk. Gereğinin yapılmasını rica ederiz.

25 Aralık 2023 15:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Esencan Hastanesi İlgisiz Ve Saygısız

27 Temmuz 2023 10:10

06 Mart 2024 01:02

Yetersiz Muayene Ve İlgisiz Doktor Deneyimi

28 Ocak 2025 00:59
Ferda sonuçtan hiç memnun değil

Academic Hospital Yüksek Fiyat Düşük Kalite Ve İlgisizlik

03 Mart 2024 13:20