Derya sonuçtan hiç memnun değil

Medistate Kavacık Hastanesi Empati Eksikliği Ve İletişim Sorunları

03 Aralık 2024 16:37

Muayene olduğum hastanede MR çekilmem gerekiyor. İki bel ve omuz MR'ı çektireceğim, fakat MR'a giremediğim için anestezi ile gireceğim. Görüşmeye gittim, karşımdaki bayan hekimdi. Eşim ve ben içeri girdik, hanımefendi 'durun, yaklaşmayın! Oturun.' şeklinde direktif verdi. Orada dur, şuraya otur. Neden böyle davrandığı hakkında bilgi sahibi değiliz ve bu durumdan çok rahatsız olduk. Davranış biçimi hiç hoş değildi.

Benim de hekim seçme hakkım olduğu için anestezide bu hanımefendinin olmasını istemedim. Randevu verildi. Hastaneye gittim, cihaz bozuk dendi. Ben de dedim ki bana randevu verin ama beyefendi girsin ve ben bu hastanede olduğum birçok ameliyatta beyefendi vardı, hiçbir sorun yaşamadım. Davranış ile ilgili bana söz verilmesine rağmen bugün hastanede MR girmek üzere içeri gittim, bir baktım yine hanımefendi geldi. Neden beni bu duruma düşürüyorsunuz?

Ben rica ettim, o güne randevu istedim. Tamam dendi. Ben mecbur değilim ki bana kötü davranan bir hekim ile muhatap olmaya. Hasta haklarına şikayet bildirdim, ilgilendim dedi. Sonuç ortada, ben çekime giremedim. Başhekim beyefendiye şikayeti bizzat bildirdik ve ben ağlayarak hastaneden ayrıldım. Tarafıma konu ile ilgili net bir cevap verilmesini talep ediyorum.

MR Cihazı Arızası Nedeniyle Mağduriyet Ve Kayıt Sorunu

17 Kasım 2024 12:50
MR Cihazı Arızası Nedeniyle Mağduriyet Ve Kayıt Sorunu
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun İlgisizliği Ve Hasta Mağduriyeti

11 Mart 2025 22:53
Alp sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 13:16

17 Şubat 2024 16:09