Rıdvan sonuçtan çok memnun

Medistate Hastanesi'nde Hatalı Yönlendirme ve Ek Ücret Sorunu

06 Ekim 2024 23:34
Rıdvan'ın Teşekkür Mesajı
“Ceren hanıma çok teşekkür ederim kendisi çok ilgilendi kendisine iyi çalışmalar dilerim”

3 Ekim 2024 günü Kavacık Medistate Hastanesi'ne eşimi ani gelişen karın ağrısı ve istifra ile acil servise getirdim. İlk sorun, hangi branştaki nöbetçi doktora gönderildiysek, doktorlar uykudan uyandırıldı ve karşımda uykudan yeni kalkmış, daha uykusu açılmamış doktora bir şeyler anlatmak zorunda kaldım.
Daha sonra eşime önce acilde bakılıp kadın doğuma gönderildi. 3 Ekim gecesinde muayene eden doktor, sonuç olarak şu ya da bu diyemedi ve genel cerrahın görmesi gerektiğini, hastane yatışı yapmamız gerektiğini söyledi. Takip amaçlı.
Müşahadeye alınarak 3 Ekim sabah 10'a kadar narkotik ilaç verilerek eşimin ağrıları giderildi ve doktoru bekledik, bu çok normal. Asıl anormallik buradan sonra başladı. Sabah cerrah eşimi muayene etti. Gece tomografi çekildi ve genel cerrah bir şey olmadığını söyleyerek tekrar kadın doğuma yönlendirdi. Sabah acilde bekletilerek aradan alınıp eşim muayene edildi. Muayene eden hanım doktor, direkt ameliyat başvurusu yapmış ve sigorta şirketime ameliyat olması gerektiğini söyledi. Önce doğrudur, normaldir buna bir şey diyemem. Ardından sigorta şirketim bu ameliyatı daha bir sene önce olmamızdan dolayı birkaç evrak talep etmiş. Hastaneden bu evraklar temin edilene kadar beklemede tutmuş. Doktor geldi ve bize onay çıkmadı daha dedi. Ben de kendisine ve hastane yetkililerine eşimin ağrıları var, yatışını yapalım tedaviye başlayalım. Onay gelecektir dedim. Bir kağıt almadan yatışa çıkartamayız dediler. Sonra aynı doktor gelip yalnız onaylasa bile fark çıkabilir dedi. Biz de ne farkı dediğimizde kadın doğum doktoru kendisi asistan farkı dedi. Şimdi soru şu: Ben bu hastane harici üç büyük özel hastanenin hepsinde eşimi hem yatarak hem ayakta tedavi ettirip üç defa ameliyat ettirdim ve sigortam hepsini karşıladı ve hastane bana fark çıkar demedi. Bunu diğer hastanelere sorduğumda öyle bir durum olamaz denildi. Sonra aynı hoca bu durum bu hastaneye özel bir şey dedi. Doktorun bile farkı ödemeyeceğim çünkü sigorta şirketim biz her şeyi ödüyoruz, hastanenin bizden talep ettiği her şeyi ödüyoruz demesine rağmen hala fark istedikleri için asistan farkıymış. Çıkış yapacağım dediğimde eşime yazacağı (muayene etti çünkü) ilacı yazmadı, trip atıp çekti gitti. Şu anda aynı tedaviyi daha büyük bir özelde yapıyoruz ve onay gelmesi beklenmeden tedavisine başlandı ve özellikle buradaki doktorlar sigortama Medistate hastane doktorları tarafından yazılan raporu okuyup resmen güldüler. Paranın sağlıktan önde durduğu bir hastane.

09 Ekim 2024 10:17 (Şikayetten 2 gün sonra)

30293500 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili tarafınıza dönüş sağlanmıştır. Sağlıklı günler dileriz, Saygılarımla.

Rıdvan
Rıdvan
09 Ekim 2024 10:40

Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Kadın Doğum Bölümünde Yetersiz Bilgilendirme Ve İlgisizlik Mağduriyeti

04 Eylül 2025 22:24
Şule sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 20:19
Medistate Kavacık Hastanesi Acil Durumda Eksik Tedavi Ve Ticari Amaçlı Hizmet Politikası

Medistate Kavacık Hastanesi Damar Yolu Açılamadı

03 Mayıs 2024 20:31