14 Kasım 2024 13:37

A** b**, oğlumun 25.10.2024 tarihinde evimin önünde kırık cam bardak parçası üzerine düşmesi sonucu dizinde yaralanma oldu. Hemen akabinde oturduğum adrese yakın olan 'Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi' aciline götürdüm. Oradaki hemşirelere ve doktor k** ö** Bey'e durumu cam bardak üzerine düştüğünü izah etmeme rağmen, ortopedi ve travmatoloji doktoru temizleyip pansumanını yaptı ve hiçbir şeyin kalmadığını beyan edip dikiş atarak bizi taburcu etti.

Akabinde salı günü kontrole gelmemiz istendi fakat taburcu olduktan sonra salı gününe kadar oğlumun ağrıları geçmedi. Doktorun yazmış olduğu ağrı kesici ilaçlarla idare ettik. Salı günü tekrardan kontrole gittik, yine bir şey olmadığını söyleyip eve gönderdi fakat ağrıdan dayanamayacak noktaya geldi. Gece 2:30'da Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi aciline götürdüm.

Ortopedi doktorunun bakmasını istendi. Ortopedi doktoru röntgen çekilmesini istedi. Röntgen çektikten sonra büyük bir cismin var olduğunu, böyle bir hatanın yapılamayacağını söyleyip emin olmak için tekrardan röntgene gönderdi. Tekrar röntgen çekildikten sonra cismin var olduğu, ödem oluştuğu ve acilen ameliyat gerektiği söylendi. 01.11.2024 tarihinde gerekli işlemler yapıldıktan sonra yaklaşık 90 dakikalık bir ameliyat gerçekleşti. 03.11.2024 tarihinde taburcu olduk ama durumu kontrol altında tutmamız gerektiği belirtildi.

Akabinde Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi'ne gidip durumu hasta hakları danışmanıyla görüştüm. Muayene ücretini sorduğumda, muayene ücretinin 1000 TL olduğunu söylediler fakat benden 5000 TL ücret alındığını ifade ettim. 3 tane dikiş için 4000 TL mi alıyorsunuz diye sorduğumda, bunu bilmediğini ifade etti. Ayrıca aynı gün 2 defa aynı doktora muayene ücreti girdiğini fark ettim. Bununla ilgili sorduğumda cevap veremedi. 4 gün sonra aranıp sadece üzgün olduklarını belirtip uyarı yapıldığını söyleyip telefonu kapattılar. Ne yazık ki vatandaş olarak teselliyi kanun ve yasalar değil sosyal medyada aramamız gerekiyor.

Azer sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Yanlış Teşhis Ve İade Taleplerine Duyarsızlık

26 Mart 23:19

Medipol Sağlık Grubu Yaşadığımız Mağduriyet

Alattin
28 Haziran 2024 14:48
Habib sonuçtan hiç memnun değil

Habib
02 Eylül 2024 20:26