Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Medilife Hastanesi Saç Ekimi İşlemi

22 Mayıs 2024 23:24

13 Kasım 2023 yılında saç ekimi yaptırdım. Türlü vaatlerde bulunuldu. Bunun için görev yaptığım Balıkesir Dursunbey ilçesinden İstanbul Medilife hastanesine işlem için geldim. Aradan geçen süre içerisinde bırakın yeni saç çıkmasını kendi saçlarım bile döküldü. Sadece ön tarafta seyrek şekilde bir saç çıkışı oldu. Kendilerine zor ulaşmama rağmen her seferinde süreci bekleyin düzelecek dendi. Zaroza denen 5000 liralık üründe sattılar bana. Ürünü de düzenli kullandım. Ancak her gün daha da kötü oldu süreç. Ve dökülmeye devam ediyor. Saç ektirmeye gittiğim klinikten saçsız biri olarak çıkmak üzereyim. 4 PRP yapmayı vaat ettiler. Bunlardan 2 tanesini yaptırdım. Üstelik uzaktan geldiğim için uygun denen fiyat daha da pahalı hale geldi. 17.000 liraya yaptırdığım saç ekimi 30.000 liraları buldu. Çok üzgünüm ve aşırı mağdurum. Buradan yeni saç ektirecek arkadaşları bilgilendirmek istiyorum. Medilife hastanesini tercih etmesinler. Şu anda 7. Aya girmek üzereyiz. Ve her gün daha da saçlarım azalıyor. Üstelik muhatap da bulamıyorum. Telefonla aramama rağmen muhatap yok. Ekim olduktan sonra ödeme yapıldıktan sonra her şey bitti. Hasta takibi ve ilgi gerçekten çok kötü. Ben bu kadar kötü hizmet hayatım boyunca görmedim. Yazıklar olsun. Yasal haklarımı da sonuna kadar kullanacağım.

Nuri
Nuri
25 Mayıs 2024 16:52

Şikayetin konusu İstanbul Bağcılar Hastanesidir. Beylikdüzü Medilife Hastanesi ile ilgisi yoktur. Sağ olsunlar bana Beylikdüzü Hastanesi ulaştı. 35 saat geçmesine rağmen Bağcılar Medilife hiçbir şekilde iletişim sağlamadı. Şikayete rağmen bile hastaneden hiçbir hareket gelmedi. Yazıklar olsun.

Mücahit
Mücahit

Nuri bey merhaba. Medilife ta saç ekimi için kimle görüştünüz acaba? Nazlı hanımla mı

Reymen sonuçtan hiç memnun değil

Ncr International Hospital Profesyonellik Sıfır, Güven Kesinlikle Yok

11 Eylül 2025 15:25
Ncr International Hospital Profesyonellik Sıfır, Güven Kesinlikle Yok
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Hastanesi Hayal Kırıklığı Yaratan Saç Ekimi Deneyimi

29 Mart 2024 04:30