Ankara Kızılay Mediform Güzellik Salonu Sözleşme İptali

16 Kasım 2023 13:09

Ankara Kızılay Meşrutiyet Caddesi No: 20/4 Mediform Güzellik Salonu'ndan 2018'de lazer epilasyon için sınırsız bir paket satın aldım ve bu pakette herhangi bir süre veya seans sınırlaması bulunmuyordu. 2018'den bu yana düzenli olarak salonu ziyaret ettim ve sadece yaz aylarında okul tatili nedeniyle 1-2 ay ara verdiğim dönemler oldu. Randevu bulamadığım kısa süreler de oldu ama bunlar uzun aralıklar değildi. Covid-19 pandemisi sırasında tüm mekanlar kapalı olduğu için gidemedik. Yaz aylarında sadece belirli bölgelere işlem yapabildiler, çalışanlar sürekli değişti ve cihazlar sık sık arıza yaptı; ancak biz herhangi bir itirazda bulunmadık. Şimdi ise, sebepsiz yere 'Süreniz doldu' ve 'Ara verdiğiniz süre 1 yılı geçti' gibi asılsız iddialarla sözleşmemin iptal edildiğini söylüyorlar. Üye olurken bana, aralıksız bir şekilde 1 yıldan fazla gelmediğim takdirde sözleşmenin iptal olacağı söylenmişti. Şimdi ise farklı şeyler iddia ediyorlar. Üstelik üyeliklerin 5 yıl süreyle geçerli olduğunu ima eden ifadeler kullanıldı. Bugün itibarıyla hukuki süreci başlattım. Kimse asılsız işlemler ve vergi kaçırma gibi eylemleriyle yanına kar kalmasın diye gerekli tüm mercilere başvuracağım ve her şikayet kanalına yazacağım. Bazıları dört avukatları olduğunu, şu bu şekilde etkileyici olduklarını söyleyebilirler, ancak avukatları müşteri olarak görenler, kurum avukatlarıyla karıştırmasınlar. İş bilen gerçek avukatlar işlerini çok iyi yapıyorlar. Aynı mağduriyeti yaşayan herkesin aynı yolları izleyebileceğini düşünüyorum.

Zehra
Zehra

Aynı durumu şu an ben yaşadım ve çok sinirliyim 😡

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 19:04
Sena sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 16:03
Moonlight Güzellik Merkezi (Ankara) Moonlight Haksız İcra Mağduriyeti Ve Ücret Talebi