Medicana International Beylikdüzü Göz Doktorunun Sorumsuz İlgisiz Hali

03 Nisan 2024 11:56

6 aylık bebeğimi göz muayenesi için Medicana Beylikdüzü'ne götürdüm. Saat 13.45te randevumuz vardı. Bebeğimin çok uykusu geldiği için ağlıyordu. Defalarca durumu asistanlara bildirdim onlarda doktorun odasına her seferinde girip durumu bildirdiler. Artık sabrımız kalmadığı zaman biraz daha ısrarcı olmaya başladığımızda doktorun sistemi yok dediler. O sırada kapı açıldığında kendisinin telefonla oynadığını gördüm. Odanın kapısında tam 1 saat bekledim ve içeri tek bir hasta bile girmedi. Bebeğim artık bağırarak ağlamaya başladığında doktor bizi içeri aldı. Çığlık atarak ağladığı için düzgün bir muayene de gerçekleştiremedik tabi ki. 1 yaşında gelin deyip gönderdi bizi. Kendisi doçent olduğu için özellikle de randevumu ona almıştım çünkü eşimle benim göz problemlerimiz var fakat ne adam akıllı muayene olabildik ne de düzgün bir muamele gördük. Ben saatlerce beklerdim ama 6aylık bebeğe açıkçası bu eziyetin yapılması hiç doğru değil. Sadece doktor değil bir de önce düzgün bir vicdana anlayışa sahip olunmalı

03 Nisan 2024 12:08 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Hale sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 16:03
Aysen sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 08:56

12 Haziran 2024 11:58
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Medicana Yanıl Acil Servisine Gittim

14 Ocak 2024 03:58