Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Nasıl Bir Hastane

13 Mayıs 2024 18:29

Babam 20 Şubat tarihinde Medicana İzmir Hastanesi'nde ameliyat oldu. Kendisi kanser hastası olmasına rağmen ameliyattan sonra gittiğimiz onkoloji bölümünde doktor ücreti ve kan tahlili adı altında ekstra ödemeler aldılar.

Medikal destek için yaptığımız ödemeler bir haftalık arayla 800 liradan 1000 Türk Lirası'na yükseldi. Radyoterapiye gittiğimizde de doktor muayene ücreti ödedik. Acil servise her başvurumuzda 5000 liradan az bir ödeme yapmadan hastaneden ayrılmadık.

Babam vefat ettiği gün bile acil servise gittiğimizde, 'şunu taktık bu kadar oldu' diyerek sürekli ek ücretler talep ettiler. Eve geldiğimizde dedem fenalaştı ve vefat etti. Öleceğini bildikleri halde o gün hastaneden 10000 lira ödeme aldılar. Kanser hastalarından özel hastanelerde para alınmadığı söyleniyor.

13 Haziran 2024 00:00

Vefat eden babamı hastaneye götürdüğümüzde bize hiçbir fatura dökümü vermeyen hastane bugün şikayetim üzerine beni arayıp hasta vefat ettiği için verasetle gelip dökümleri alabileceğimi söylüyor. Bu nasıl bir duyarsızlık anlamadım. Kanser hastalarının önceliği var bazı durumlarda para ödemiyorlar. Lafta hepsi bal gibide ödetiyorlar. Denize düşen yılana sarılır misali umutla gözümüz bir şey görmüyor. Paraları alırken kimse babamı sormadı hastanede bütün ödemeleri biz yaptık. Şimdi hasta mahremiyeti oldu. Acile bile götürdüğümde babamı kan alınacak bu kadar şu yapılacak bu kadar dendi. Hani kanser hastalarının ödeneksiz muayenesi nerede. Bırakın onu bunu girişte 750 olan ücret iki güm sonra oldu 1000 TL. Kan ıvır zıvır bir dünya para. Öldüğü gün bile göz göre göre 10000 lira para ödettiler. Sözde ellerinden geleni yaptılar. Babam o gün eve zor geldi. Geldikten 10 dakika sonrada fenalaşıp vefat etti. İzmir Medicana hastanesini kınıyorum.

14 Mayıs 2024 08:40 (Şikayetten 14 saat sonra)
Yıldız
22 Mayıs 2024 09:33

Geri dönüş ne zaman sağlanacak acaba. Bir de en son acilde yapılan işlemlerin faturasını rica ediyorum

Yıldız
01 Haziran 2024 13:34

Medicana İzmir Hastanesi için oluşturmuş olduğum şikayet hakkında geri dönüş sağlanmadı. Oysa alacakları olsa on kez yanımıza gelip borcunuz şu kadar oldu diyen hastane yetkililerinden ricam bir an önce geri dönüş yapmaları. Paran varsa yaşa yoksa öl olmuş bu dünya. Ben babam için yapılan bütün harcamaların dökümünü istiyorum acil dahil

Medicana Hastahanesi İzmir Yeşildere Yolu

27 Temmuz 2024 04:15
Gürsel sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals İzmir Fahiş Fiyat Ve Faturalandırma

31 Aralık 2023 20:17

20 Mart 2024 14:25
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 14:20
Medicana Sağlık Grubu Kategorileri