Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Ataköy Hastanesinde Fiyat Belirsizliği Ve İlgisizlik

10 Eylül 2024 15:07

Medicana Hastanesine doğum süreci boyunca Medicana Ataköy Hastanesine gittik. Temmuz ayında fiyatlama için özel sağlık bölümü ile görüştüğümüzde fiyatlarda yeni zam olduğu ve bizlere zamlı fiyat üzerinden fiyat verdiler. Fiyatı sabitleme adına görüştüğümüzde ise doğumdan 3 hafta öncesinde gelmemizi belirttiler. Doğuma 2 hafta kalan, yani bugün gittiğimizde ise %100'e yakın fiyat artışı ile fiyatlama yaptılar. Kendilerine durumu anlattığımızda ise 'Hangi arkadaş bilgi verdi bilmiyorum. Fiyat bu, işinize gelirse' tavrını takındılar. Kendilerine fiyatı ne zaman zamlandığını sorduğumuzda ise cevap veremediler. 'Şu gün, bugün' diye geçiştirdiler. 'Fiyatta en azından sağlık sigortasının kapsayacağı alana yaklaştırın' dediğimizde ise hiçbir şey yapamayacaklarını, 'İşinize geliyorsa fiyat bu' tavrını takınmışlardır. Bugün bile fiyatı sabitleyemeyeceklerini, doğum ne zamansa o gün görüşmemiz gerektiğini söylediler. Doğum sonrasında ise ne kadar para ödeyeceğimiz tamamıyla sır olarak kalmıştır. Doğuma 2 hafta kala başka doktor aramak zorunda kaldık. Kendinizi yoldurmak, kandırılmış konumunda bulmak istiyorsanız Medicana Ataköy Hastanesi bulunmaz nimet.

11 Eylül 2024 07:55 (Şikayetten 16 saat sonra)
11 Eylül 2024 19:04

Merhaba, hala bir dönüş olmadı!

22 Eylül 2024 15:00

Dönüş yapmıyorlar hiçbir şekilde boşuna buraya uğramayın bile

Kaan
Kaan

Benimde kuzenim Medicana Ataköy'e gitmeyi planlıyordu doktorların iyi olduğu hastanenin kötü olduğunu duymuştum. Bu yorumda üzerine denk geldi. Başka hastanelere bakmak gerekli gibi dözüküyor

Medicana Ataköy'de Doktor İletişimsizliği Ve İlgisizlik

02 Aralık 2024 17:41
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Anlaşmazlıkları Ve Stresli Hastane Deneyimi

21 Mart 2025 14:00
Murat sonuçtan memnun değil

Medicana Sağlık Grubu Sigorta Anlaşmasına Rağmen Ek Ücret Sürpriziyle Karşılaştım

28 Mayıs 2025 20:54

Medicana Sağlık Grubu Kategorileri