Yenidoğan Yoğun Bakım Ücreti Haksız Talep Edildi

Yenidoğan Yoğun Bakım Ücreti Haksız Talep Edildi
22 Kasım 2024 12:0711.686
Ümmügülsüm'ün Teşekkür Mesajı
Hasta hakları biriminden nur Hanım'a yardımları için teşekkür ederim

1 Kasım 2024 tarihinde Medical Park Hastanesi Seyhan şubesinde doğum yaptım. Bebeğim, doğum sonrası kontrolünde sarılık ve kanda enfeksiyon nedeniyle yenidoğan yoğun bakımda 7 gün yattı. 14 Kasım'da yapılan kontrolde, bebeğin topuk kanında TSH ve T4 değerleri yüksek çıktığı için tekrar bakılması gerektiği söylendi. Bu kontrol muayenesinde yapılan tahlil için bizden 430 TL ücret talep edildi. Oysa ben bu hastanede doğum yaptım ve 30 bin TL ücret ödedim. Ayrıca bebeğim henüz 14 günlük ve 28 günü doldurmadığı için yenidoğan olarak kabul ediliyor ve bu ücretin alınmaması gerekiyordu. Ancak özel sağlık bakım hizmeti adı altında benden bu ücret talep edildi. Sekretere, ilk 28 günün yenidoğan olduğunu özellikle belirttiğim halde bu ücreti benden tahsil ettiler. Bu ücretin tarafıma geri iadesini talep ediyorum.

Ümmügülsüm
22 Kasım 2024 12:24

Düzeltme : Yenidoğan yoğun bakımdan ücret talep edilmedi çocuğu kontrole götürdüğümüzde tahlil ücreti talep edildi

Ümmügülsüm
22 Kasım 2024 15:46

Hasta hakları biriminden nur Hanım'a yardımları için teşekkür ederim

3 Aralık 2024 09:25 (Şikayetten 10 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları Birimi ya da Çağrı Merkezimiz ile irtibata geçebilir,7/24 hizmet veren Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Medical Park Hastanesi Yeni Doğan Testlerinde Haksız Ücretlendirme

4 Ekim 2024 20:1911.860

"Bugün hasta hakları biriminden Nur hanım ve kayıt biriminden Zeynep hanım arayarak ücret iadesi yapılacağı yönünde bilgi verdiler. Hızlı dönüşler için ayrıca Medical Park Seyhan hastanesine ayrıca teşekkür ederiz."

Medical Park Gebze Hastanesi Haksız Kazanç

13 Şubat 2024 14:2515.654

"Hızlı sonuç için teşekkürler"

Medical Park Hastanesi Yenidoğan İçin Hastane Ücret Politikası Şikayeti

1 Ekim 2024 19:2221.369

"Adana Seyhan Çözüm Merkezinden arandım. Anında sorunumu çözdüler iade birkaç gün süreceği tarafıma bildirildi. Teşekkür ederim Medical Park beni hiç şaşırtmadı"

Yenidoğan Bebek İçin Haksız Muayene Ücreti

20 Ocak 2025 13:4010.455

"Hastane ile alakalı yatış taburculuk ve sonrasındaki faturalandırma süreci de dahil olmak üzere tüm süreçlerde bizimle yakından ilgilenen hasta hizmetleri müdürü zeliha akça dinçol hanımefendiye ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şikayete konu olan sürecin çözümünde de yakından ilgilenip aynı gün geri dönüş sağlayıp çözüm için personel yönlendirmesi hastane ile alakalı emin ellerde olduğumuz hissiyatını oluşturdu. Medical Park Seyhan Hastanesi ailesine Zeliha Hanım özelinde çok teşekkür ederiz."

Medical Park Hastanesi Haksız Ücret Talebi!

Medical ParkHastanesi Haksız Ücret Talebi!

Recep
Medical Park Hastanesi Yanlış Tutar İadesi