Havva sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tedavi Sonucu Yaşanan Trajik Kayıp

03 Aralık 2024 00:57

Dr. M******* Ş*****'e tavsiye üzerine gittim. Hamilelik tansiyonu çıkmıştı, her gidişimde tansiyonum yüksek çıkıyordu ama asla ilaca başlamadı. Ultrasonda bakıp iyi deyip gönderdi. 6 ay boyunca ne bir kan tahlili ne de başka bir test yaptı. Şehir hastanesine tanıdığım vasıtasıyla kontrole gittim, yoğun bakıma yatırdılar. M******* Ş***** yüzünden komaya girmek üzereyken şehir hastanesi fark edip yatışımı yaptı. Tansiyondan dolayı bebeğe 3 hafta ne besin ne de oksijen gitmemiş, karaciğer enzimlerim patlamak üzereydi. Tansiyon ilacını reçeteye geçirip dosyama yazdı ama bizi hiçbir şekilde bilgilendirmedi. Beynime pıhtı atmak üzereyken son anda kurtuldum ve yine kendini garantiye almak için düşük dozajda aspirin yazdı ama yüksek dozajda iğnesini yazması gerekiyormuş. Hem iğne hem de tansiyon ilacı başlatsaydı ne bebeğim ne de ben bu duruma düşmezdim. Ama kendini garantiye almak için reçeteye geçirip dosyaya hamilelik tansiyonunun çıktığını yazmış, ama bizim bu konudan bilgimiz yok ve hiçbir şekilde bilgi vermedi. 10 gün yoğun bakımda, on gün serviste tedavi gördüm. Karaciğer enzimlerimi kontrole alıp acil sezaryenle doğum yaptırdılar ve bebeğim 6 aylık doğup oksijen ve kilo alamadığı için, M******* Bey sayesinde tansiyondan damarlarımda kan pıhtılaştığı için bebeğim vefat etti. Bunları yaşayacağımı bile bile sadece kendisini garantiye almak istemiş. Hakkımı helal etmiyorum. Asla ilgi alaka yok, sadece fazla hastası olup para alma derdinde. Ben hâlâ kendime gelmiş değilim. Tüm sorunlusu M******* Ş*****. Bu dünyada kendisine dava açmakla uğraşmadım çünkü kendini garantiye almak için bizim görmediğimiz, bizi bilgilendirmediği dosyaya zaten yazmış olduğu için kendisini garantiye bu dünyada alsa dahi öteki tarafta bebeğim de ben de bunun hesabını Allah soracak.

03 Aralık 2024 16:12 (Şikayetten 15 saat sonra)

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Beklenen İlgi Ve Alakanın Eksikliği

Buse
02 Ocak 12:00
Taşkıncan sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Riskli Gebelikte İletişim Eksikliği Ve İlgisizlik

Taşkıncan
22 Eylül 16:25

Neval
18 Aralık 2024 11:13
Beste sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Doktor İhmali

Beste