Gamze sonuçtan çok memnun

Medical Park'ta İletişim Sorunu Ve Tedavi Aksaması

14 Kasım 2024 18:45
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Serap hanım'a ilgisi için teşekkür ederim.”

12 Kasım Salı günü saat 13:30’da Medical Park Göztepe lokasyonda fizik tedavi polikliniğinde muayene oldum. Muayene olduğum doktor tedavi programımı yazdı ve bana verdi. Banko da çalışan D**** hanıma ilettiğim programla ilgili ne zaman dönüş yapacaklarını sordum. Özel sağlık sigortasından gelecek dönüşe göre bana dönüş yapacaklarını bildirdi. Dönüş olmazsa arayıp sorabilmek için iletişim numarası istedim. Verdiği numarayı Salı gününden beri arıyorum asla telefona bakmıyorlar. Bugün Medical Park’ın müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim talebimi ilettim sabah saat 11:00 civarı yapmış olduğumuz görüşmede 4 saatten daha kısa bir sürede hastanenin bana dönüş yapacağını iletti ve buna ilişkin SMS gönderdi. Hala haber yok. Tedavi planımla ilgili çalışan ekibin keyfini bekliyorum sanırım. Bu konuyla ilgili bir daha aramayacağım bana bugün gün içerisinde dönüş yapılmazsa elimin uzandığı her yere şikayetimi bildireceğim. Tedavimin aksamasına neden olduğunuz için oluşabilecek risklerle ilgili yasal haklarımı kullanacağımı beyan ederim.

15 Kasım 2024 13:05 (Şikayetten 18 saat sonra)
Gamze
15 Kasım 2024 14:14

Serap hanım'a ilgisi için teşekkür ederim.

Burak
22 Şubat 2024 11:26
Ceylin sonuçtan hiç memnun değil

Ceylin

Medical Park Hastanesi Sigorta Onayı Ve Tedavi Sürecinde İlgisizlik Mağduriyeti

Murat
23 Temmuz 14:05
Medical Park Hastanesi Sigorta Onayı Ve Tedavi Sürecinde İlgisizlik Mağduriyeti
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
23 Ekim 2024 19:24