Ozoda sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Hastanesi Tüp Bebek Bölümü

04 Ağustos 2023 19:00

VM Medical Park Pendik Hastanesi Tüp bebek bölümünde Op. Dr. ******adında doktora 19.09.2022 tarihlerinde muayene için gittim tüplerin alınması gerektiğini tüpler alınmadığı takdirde bebeğin tutunamayacağını belirti 08.10.2022 tarihinde Doç. Dr. *****ve Op. Dr. *****ameliyatı laparoskopik yoluyla yaptı. Sonrasında ocak ayında 2 tane taze embriyo transfer etti. Olumsuz sonuçlandı, 2 ay boyunca takip etti. Ultrason çekti. Doğum kontrol hapı yazdı, 2 ay sonra ellerinde dondurulmuş 1 tane embriyo kalmıştı onu 13.06.2023 tarihinde transfer etti. 03.07.2023 Beta hcg testi yaptırdım. Sonuç 192 değerinde çıktı doktorumun hemşiresi beni arayıp adet olduğunuz da gelin muayene edelim dedi, 08.07.2023 adet oldum ve hemşireyi arayıp ne zaman gelmem gerektiğini sorduğumda gelmenize gerek yok bir daha tüp bebek düşünürseniz eşinizle birlikte gelirsiniz dedi. Kontrol etmeyecek mısınız dediğimde elimizde embriyonuz kalmadı gelmenizin mantığı yok diye başlarından beni attı. 30.07.2023 kasıkta şiddetli ağrı sancı başladım. Bende devlet hastanesini aciline gittim orta Beta hcg testi yaptılar 1186 değerinde sonuç çıktı ve hamilesiniz dediler. Doktorum *** yanına gittim durumu söyledim ultrason çekti. Beta hcg testi yaptırdı sonuç yine aynı şekilde yüksek çıktı gittiğim devlet hastanesine 2 gün sonra bir daha gitmemi söyledi. Orası devlet Hastanesi olduğu için orada bebeği eritmek için ilaç vereceklerini söyledi. Devlet hastanesine randevu almak imkansız 15 gün sonraya veriyor. Bende a****h****özel hastaneye gittim orada diş gebelik olduğunu öğrendim ve o hastane benim evimden mesafe olarak çok uzak olduğu için yine Op. Dr. ***'nın hemşiresini aradım durumu kendisine bildirdim hemşire bana maliyeti çok yüksek bir işlem olduğu için doktorun beni devlet hastanesine gitmemi istediğini söyledi. Sonrasın da paran varsa maliyeti karşılaya biliyorsan gel doktor tedavi etsin dedi. Sonuç olarak bu hata onların, ben o embriyoyu kendi kendime transfer etmedim, yaptıkları işlemin sonuna kadar arkasında durmadılar ve benim hayatım söz konusu resmen ölüme terk ettiler. Her an iç kanama geçire bilirim öyle bir tehlike var, ilk baştan söyleselerdi riskli durum olursa sorumluluk almayız diye. Bununla alakalı ceza almalarını istiyorum.

17 Eylül 2023 23:34

Medical Park Pendik Hastanesi tüp bebek bölümü Op. Dr. Semra Esenkaya yaptığı işin arkasında durmuyor embriyo transferi sonra diş gebelik oldu kendisine durumu bildirdim maliyeti yüksek bir tedavi olduğunu ve devlet hastanesine gitmem gerektiğini söyledi ve ilgilenmedi 2 aydır uğraşıyorum başka özel bir hastaneye gidiyorum mesafe uzak olduğundan dolayı çok yoruluyorum halen diş gebelik devam ediyor ve ağrılarım var daha önceden şikayet.coma şikayetde bulundum dönüş yapılmadı lütfen bir çare görülsün

Ek
medical-park-hastanesi-hastanesi-tup-bebek-bolumu-2.pdf
medical-park-hastanesi-hastanesi-tup-bebek-bolumu-1.pdf
15 Ağustos 2023 16:18 (Şikayetten 10 gün sonra)

Zeynep
Zeynep

Merhaba acaba hangi doktora gittiniz ismini söylebilir misiniz? Gebeyim ve hastanede güzel doktor arıyorum bu bilgi bana çok yardımcı olur.

Ozoda
Ozoda

Semra Esenkaya ya gitmenizi asla istemem çünkü yaptığı işin arkasında durmuyor

Özel Hastanede Beklediğim İlgiyi Göremedim

22 Mayıs 2025 16:37