Medical Park Hastanesi Park Keçiören Hastanesi Doktoru Şikayet

09 Eylül 2024 17:10

VM Medical Park Keçiören Hastanesi'ne gebelik randevusu alıp gittim. Normalde yurt dışında yaşıyorum ama kontrol için burada da gitmek istedim. Hastaneye gitmeden önce sağlık ocağından kan testi yaptırıp değerlerine bakılmasını istemiştim. Hastaneye gittiğimde de doktora kan sonuçlarımı e-nabız üzerinden gösterdim ve değerlerim düşük çıkmış bakar mısınız dedim.

Bana sadece kolesterolün yüksek dedi. Kendisine hayır sadece kolesterol değil idrarım da iltihaplı görünüyor dediğimde hani nerede dedi. Listenin en sonunda yazdığını söyledim. Daha sonra bana aaa evet idrarın da enfeksiyonluymuş dedi ama diğer değerlerin normal dedi. Yani idrarın enfeksiyonlu olduğunu bile ben kendim söyledim bu nasıl iş anlamış değilim. Daha sonra sağlık ocağından hemşire aradı beni d vitamininin, demirimin, b12'nin aşırı derecede düşük olduğunu söyledi.

Yani ben anlamıyorum. Değerleri doktora gösteriyorum bakmıyor bile ve sadece kolesterol yüksek deyip geçiyor. Ama aslında bir sürü kan değerim düşük çıkmış. Üstelik kendisine bunu söylememe rağmen listedeki en başta yazan kolesterole bakıp geçiyor. Ve biz buralara para ödüyoruz. Tek amacı yalandan ultrasonla bakıp geçmek. 3'lü tarama yapılması gerekiyor diyorum, geç kalınmış diyerek yapmıyor ama aslında geç kalınmış bir durum yok.

Şikayetçiyim. Hiçbir işlem yapılmaması, doğru düzgün bilgi verilmemesi hatta bir de yanlış bilgi verilen yere bir de 2.000 TL muayene ücreti ödedim. Bir daha bu hastaneye gitmem. Gidenlere de emin olun engel olacağım.

10 Eylül 2024 16:51 (Şikayetten 23 saat sonra)

Ozoda sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Hastanesi Tüp Bebek Bölümü

Ozoda
04 Ağustos 2023 19:00
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Beklenen İlgi Ve Alakanın Eksikliği

Buse
02 Ocak 12:00

İlknur
10 Şubat 11:14
Ezgi sonuçtan çok memnun

Ezgi
17 Şubat 20:37
"Alime hanıma çok teşekkürler"
Medical Park Hastanesi Kategorileri