Medical Park Hastanesi Gözümü Mahvetti

16 Şubat 2024 00:394.626

Medical Park Hastanesi Bursa şubesinde ** ** tarafından ameliyat edildim. Göz kapaklarımdaki sorun nedeniyle görüşüm ciddi şekilde etkilendi ve bana bir sene içerisinde her şeyin düzeleceği söylendi. Ancak gözümdeki problem hala çok belirgin ve kenarındaki şişlik daha da kötüleşti.

Durumun acilen düzeltilmesini ve yaşanan bu olumsuzluklar nedeniyle mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Eğer bu sorun çözülmezse, paramın iadesini istiyorum ve aksi takdirde hukuki yollara başvuracağımı belirtmek zorundayım.

Şu anda başka bir hastanede tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum. Yaşadığım bu deneyim nedeniyle oldukça mağdur oldum ve keşke hiç ameliyat olmasaydım diyorum.

19 Mart 2024 12:06

Medical Park yaptığı gözümü mahvetme olayından sonra hiçbir şekilde bana geri dönüş yapmıyor sabah şikayet ilettim ilgilenmiyorlar bile ben hasar tazmin davası açacağım acil fatura istiyorum bir ücret iadesi istiyorum gözümü düzelttirireceğim farklı bir doktora gösterdim resmen et parçası kalmış dedi ya

Eki aç
Eki aç
16 Şubat 2024 13:57 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili başhekimliğimizle değerlendirme sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Hasta mahremiyeti ilkesi gereği detaylarını bu alandan paylaşmadığımız bildiriminizdeki tıbbi endişeleriniz ile ilgili sizi telefonla ayrıntılı olarak bilgilendirdik. Memnuniyetiniz ile ilgili girişimleri hastane yönetimi olarak bizzat takip ediyor olacağız. Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları Birimi ya da Çağrı Merkezimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Medical Park Bursa Ücret İadesini Yapmıyor

3 Nisan 2024 11:475.248

"Emel hanıma teşekkür ederim. Sorunum çözüldü."

Medical Park Hastanesi'tan Geri Dönüş Alamıyorum - İletişim Sorunu

10 Eylül 2024 11:292.452

"Emel hanım ilginiz için teşekkürler!"

Doktorun Davranışı Ve Ücret İadesi Mağduriyeti Yaşadım

1 Eylül 2025 13:192.019

"Hasta hakları ilgisi için teşekkürler"

Medical Park Hastanesi Yanlış Gözlük Reçetesiyle Yaşadığım Görme Sorunları Ve İlgisiz Doktor

18 Ekim 2025 14:422.812

17.05.2025 tarihinde Medical Park Hastanesi Göztepe Hastanesi Göz bölümünden randevu aldım. Gözlük değişimi yapacağım iç...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular