Medical Park Hastanesi Checkup Satış Sorumlusu Problemi

29 Şubat 2024 12:44

Bugün sabah 08.20 de Mersin Medical Park 'ta checkup randevum vardı. Hastanede ödeme miktarı ile ilgili karışıklık olunca satış danışmanımı aramamı ve poliçeyi istememi söylediler.
Satış sorumlusu B**** D****'yı aradım ulaşamadım, WhatsApp'tan ulaşamadığımı açmadığını yazınca dönüş yaptı ve mesaisinin 10.00 da başladığını, uyuduğunu söyledi. Poliçe de yazan toplam checkup miktarını öğrenmem gerektiğini, hastanede beklediğimi belirttim. Ofise geçince arayacağını iletti. Ancak saat 10.00 da tekrar mesaj atmama rağmen ne yazılı ne sözlü dönüş yapmaması poliçenin bana iletilmemesi nedeniyle checkup yaptıramadan hastaneden ayrılmama sebep oldu. Haftaya perşembeye tekrar yeni randevu oluşturdum ancak gecikmeden dolayı bana verilen farklı bir fiyat üzerinden kalan ödemeyi yapmak durumunda kalarak mağduriyet oluşturmuştur.
Bahsi geçen satış danışmanının bu ilgisiz tutumu nedeniyle oluşan, dönüş yapmaması nedeniyle oluşan mağduriyetin giderilmesi, poliçemin tarafıma farklı bir danışman ile iletilmesi hakkında gereğini arz ederim.

29 Şubat 2024 16:37 (Şikayetten 3 saat sonra)

Tuba
Tuba

Aynı gün dönüş yapıldığı, çok hızlı bir şekilde ilgilenildiği için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. İlgili tüm Medical Park yetkililerine teşekkür ederim.

08 Nisan 2024 10:26
Okan sonuçtan memnun

23 Mart 2024 20:39
"Şikayetimin ertesi iş gününde Medical Park Hastanesi Hastanesi müşteri ilişkilerinden Seda hanım tarafından arandım. Yaşadığım durumdan dolayı benden özür diledi ve durumu düzeltmek için elinden geldiğini yapacağını ve bu durumdan sorumlularında ikaz edileceklerini söyledi. Yarım saat geçmeden Medical Park Hastanesi Antalya'dan arandım ve istediğim güne Randevumu aldım. Umarım Randevu günü herhangi bir aksaklıkla karşılaşmam. Teşekkürler..."
Sabahattin sonuçtan çok memnun

12 Mart 2024 12:44
"Yapılan şikayet sonucu kurumsal kimliğini ön plana çıkararak Medical Park olarak kendisine uygun olan hizmeti verdiği için teşekkür ederim"
Medical Park Hastanesi Check-up Tarih Tutarsızlığı Üzerinden Haksız Kazanç Sağlaması

Medical Park Hastanesi Kategorileri