Eda sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Bahçelievler Özel Sağlık Sigortasına Rağmen Ödeme İstiyor

20 Ocak 2023 15:13

Medical Park Hastanesi Bahçelievler Hastanesi tamamlayıcı sağlık sigortamın olmasına rağmen, daha sigorta şirketine fatura etmeden 2200 TL ödeme istiyorlar, kullanılan malzeme parası adı altında, patoloji sonucuna göre dosya kapatılırmış sigorta şirketimde bize fatura edilmeyen hiçbir şeyin ödemesini alamayacaklarını söyledi, şimdi de Kordimatör siz ödeme yapın, biz dosyayı kapattığımızda iade ederiz diyor, böyle bir saçmalık görmedim bir daha bu hastanenin önünden dahi geçmeyeceğim ve ilk önce faturayı gönderin dedim yoksa ödeme yapmayacağımı belirttim.

25 Ocak 2023 23:30

Medical Park Bahçelievler Hastanesi ; geçen hafta 19.01.2023 tarihinde yatışım oldu safra kesesi ameliyatı oldum, 20.01.2023 saat 14.53 taburcu edildim ne bir epikriz raporu ne herhangi bir bir belge verilmedi. Bugün ayın 25.01.2023 tarihi olmuş sigorta şirketine fatura edilmediği gibi halen hastanede yatıyor görünüyorum, dün hece rahatsızlanıp basıp bir gribal enfeksiyon için hastaneye gittiğimde bir serum takılması gerekti ve taktıramadım, pişmanım önünden geçtiğim güne gerçekten önce ödeme istendi sonra vazgeçildi, şimdi hastanede yatıyor görünüyorum başka bir özel hastaneye gittiğimde, kurumumu aramam gerektiği söylendi aradım ve sizin taburculuk işlemleriniz gerçekleşmemiş diyorlar yarından itibaren hukuksal yönden gereken yaptırımların yapılması konusunda avukatıma vekalet vereceğim mağdur edildiğime mi üzüleyim, hasta olup başka bir hastaneden hizmet alamayışıma mı şaştım kaldım ** hanım gereken inceliği görevi gereği göstersede ben bu hastane tarafından sağlık haklarımın alıkonduğunu düşünüyorum.

21 Ocak 2023 08:32 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Eda A. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirme sürecimizin devam ettiğini belirtmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

Eda
21 Ocak 2023 14:01

Hasta hakları sorumlusu a*** hanıma çok teşekkür ediyorum 24 saat içerisinde bu para olayını çözüme ulaştırdı

Eda
21 Ocak 2023 14:16

Hasta hakları sorumlusu a*** hanıma çok teşekkür ediyorum 24 saat içerisinde çözüme ulaştırdı bu para meselesini on numara beş yıldız 🌟 kendisine hasta odaklı çalışmasından dolayı

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 15:17
Hastane Ücret Politikası Ve Yanıltıcı Uygulamalar
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Rapor Tarihi Nedeniyle Sigorta Reddi Ve Acil Anjiyo Mağduriyeti

13 Kasım 19:53