06 Ocak 2024 11:03

Ankara Keçiören Medical Park Hastanesi'nde eşim doğum yaptı. Tam kapsamlı özel sağlık sigortamız olmasına rağmen, bebek doğduktan sonra ilk 28 gün içinde yapılan muayene ve benzeri işlemler için ücret alınmamasına karşın, çocuğumun sarılık oranının 10.3 olduğunu söyleyerek eşimi tedirgin bir duruma getirip bizden 4500 TL ışık tedavisi ücreti talep ettiler. Yaptığım araştırmalara göre özel veya devlet hastaneleri bu tedavi için herhangi bir ücret talep etmiyor ve yeni doğan bebeklere bu tedaviyi zaten yapmak zorundalar. Bu durumu sonradan öğrendim. Ayrıca eşimin tam kapsamlı sağlık sigortası olmasına rağmen bu ücreti bize ödettirdiler. Buradan anlıyoruz ki, insanların sağlıkları ancak parası olanlara ayrıcalık tanıyor. Ben para iadesi talep etmiyorum, sadece durumu buradan paylaşmak istedim. Medical Park Keçiören Hastanesi, alacağını almanın yolunu buluyor.

11 Ocak 2024 11:00 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Uğur
20 Kasım 2024 22:18